Strand o Nyköping..

Sov hos älskling inatt. Tårar o skratt, mysigt iallafall! Drog till stranden stekte lite hehe ;) Sen hade jag ju tid på lassarettet fick avbryta njutnigen i solen och åka dit.. Passa på då att gå lite på stan efteråt när det inte var så mycket folk, haaatar frågor och blicka på benet.. Fick iallfall med mig shorts, en tröja hem och en mage full med thai mat, nöjd :)


Kommentarer
Postat av: Magdalena

Heej :) Hittade din blogg när jag googlade lite. Opererade mitt knä för tre veckor sen. Menisken var lite lös efter att jag fått mitt knä ur led för snart en månad sen. När jag läser din blogg blir jag helt till mig att du kan gå utan kryckorna. Utan mina kryckor tar jag mig ingenstanns. Tar mig inte in eller ut ur duschen änns, de får min sambo hjälpa mig med. vad har du fått för övningar? I morgon ska jag låsa upp min ortos till 60 grader så jag kan böja från 0-60. Har haft den låst på 30 grader i tre veckor. Hoppas din andra operation går bra.

2011-08-02 @ 20:16:01
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/
Postat av: fia

Jag låser upp min till 60 grader på tisdag! Nu har jag 30grader och innan det böjde jag inte benet någonting, och det var då jag hade mest problem! Första veckan gick jag med kryckor, hade jätte problem att duscha osv.. Nu är det ju dock mycket bättre. Jag går ju hos en sjukgymnast eftersom jag har inga muskler i mitt knä och det är viktigt att jag har det tills nästa operation. Vet inte om du går hos en sjukgymnast? Det var ju där jag fick mina övningar ifrån, tex som att jag ska lyfta upp benet 1dm högt sedan sänka ner det sagta igen. TRänar också på att lära mig o gå ordentligt strecka,spänna, böja, lyfta osv.. Kanske är så att du inte ha några muskler från operationen kvar som du kan stödja dig på. pga att du tappat bort musklerna. Försök börja få tid hos sjukgymnast om du nu inte har det. Det hjälpte mig enormt. Fick även hjälp av stötar i benet som hitta musklerna ännu lättare! Hoppas det blir bättre för dig för jag kom ihåg själv hur jag hade det först!:(

2011-08-03 @ 09:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0