DATAN DÖR

Inte en bild från idag. Men från en annan dag. haha.. Kom nyss hem, har varit iväg i nyköping med sosso. Sen var vi även i huset och hämtade min bräda och sånt som behövs tills imorgon när vi ska åka kvälls åk i ryssbergen.. Sen någon helg snart drar vi till Romme hon och jag. Fett fett! :) Bild kommer tas och dom ska komma upp. nu dör datan HEJDÅ

När blir man stor egentligen?

Minns inte om jag nämde det, men Filippa (min lillsesyter) hade sina tjejkompisar här igår eftersom hon fyllt år. Nio år, stor chey hehe.. nej bara i henne tycke :)

Hon på bilden- andra tjejen från höger ;) bra man ser va?

Minns då jag var i den där åldern, hur stor man tyckte man egentligen var! helt cuite :)

Hemma hos Joachim typ

Kom nyss hem till Joachim. Jag säger bara.. När man åker med han bakpå moppen är det bara tur att man inte typ ramlar och dör :o hehehe, nej men ha en trevlig kväll puuuuuuuuuss

Sånthär tråkigt inlägg

Tillbringade min fredagskväll hemma hos Casper med killarna och Johanna! Orkar inte skriva något mer typ. Kom nyss hem och ska ta mig en knäckemacka nu, jag bara älskar det♥


Typ massa bilder

Tidigare idag på för middagen hade jag inget bättre för mig så valde att leta fram lång klänningen och skorna från malaysia och tig lite pitcher ;) Åkte sen iväg med mamma och handlade! Synd bara att värmen inte finns satt man kunde gå ut såhär!  Men kunde faktiskt köra på skinnjackan idag, riktigt härligt faktiskt :)












Uppe tidigt idag




Fat ass

Jag just nu. Men ska hämta mina mystofflor. Sen frukost och bara ta det lugnt, Det är ju så pass tidigt på morgonen ändå! Önskar er alla en bra dag. Jag själv känner mig helt happyface :) kanske ska man ta lite müsli " En bra start på dagen" Då blir nog dagen dubbelt så bra.. haha eller vad tror ni? ;)

Dom flesta dagarna ligger det på botten

Är det bara jag eller, hur är det med erat självförtroende?
MenJag har aldrig varit speciellt riktigt nöjd över mitt jag. Över hur jag ser ut och andra saker. Men just det där till utseendet så har jag aldrig varit speciellt nöjd eller stolt. Vilket man egentligen ska vara. Det är nog bland de viktigaste sakerna som finns.
Att vara nöjd med sig själv!

När jag var mindre var det faktiskt mitt självförtroende mycket bättre. Jag trivdes i mig själv lixom. Upp till 6an ungefär. För i sjuan bara försvann det nästan helt. Nu idag är det från dag-till-dag. Kan bro på hur jag mår överhuvudtaget, vilka jag umågs med osv. Jag tycker dom flesta är och ser mycket bättre ut på typ alla sätt. Vilket får mig att bli avundsjuk och mitt förtroende sjunker.
Tycker verkligen inte om att må så dåligt över det. Att man lixom nästan måste säga upp kontakten med en människa för att man mår dåligt när man umågs med hon/han pga en själv. Det är inte okej! Finns ju inte heller alltid saker man kan göra åt det man inte trivs med. Det är inte bara att ändra sig, fixa sig eller annat. Det här (tycker jag) kan nästan kännas som en sjukdom. Så illa och äcklig man känner sig vissa dagar, det är hemskt! Nej. Trivas med sig själv är bland det viktigaste som finns.
Man ska må bra när man tittar sig i spegeln!

Musiken idag ba






Be Without You


Lillesyster åtta år ska på dejt

Snygg syster jag har vaaa? Oonej hon sminkar sig inte annars bara idag när hon ska på dejt ni förstår ;)


Godmorgon !

Hm bara jag som är fest sugen eller? ;) Får se vad som händer ikväll! Nu ska jag iallafall fixa mig lite sen ta bussen in till Nyköping. Sen är jag redo för en långpromenad med varmoboy med bra sällskap. Och kvällen hoppas jag slutar på något galet ställe med go dricka och fina männsikor. Varför inte lixom? :)
Ska även försöka få tag i Sofie idag. Känns som det var för länge sen för att vara hon och jag..?

Det känns bättre ibland

Jag ska sova. Tänkte bara skriva ett sista inlägg för idag gullig som jag är:) Jag gick hem till linn efteråt jag träffat josé en stund. Det var längesen man var hemma hos den tjejen. Vi hade en del att snacka om, om man säger så! Joachim kom till oss senare. Han saknade oss.. :D

Nu sitter jag heeeeeelt ensam:( ska lyssna på min låt en sista gång. (låten i inlägget under) innan jag bäddar ner mig helt för natten.

Big city life

Kärlek♥


José kommer hit om en stund, blir att käka och så ska vi snacka en hel del skit. Efter ska jag nog träffa anna och sofie, umgås med dom. Dom ringde här för en stund sen och undrade. Och ikväll förmodligen träffa Joachim. Min dag i stort sett. Fast blir säkert inte som planerat som i vanlig ordning ;)

Vi kom inte så långt





Nu drar jag ut och går med nisse


Ett år sen, jolin och jag. Söta vi var va? :D

Ska ut nu och gå en sväng med Filippa och Nisse (katten) haha sweet♥

Korren

Hängt på korren i prinsip hela dagen! Underhållt oss med pingis, buzz, tv och kortlek. Vi var ju inte där själva trottsallt. Då hade jag dött. ensam med henne.. hemskt. Fast sitter ju faktiskt med henne nu ensam. Vi kom nyss in. Tjockar oss med godis och ska sätta på en p-rulle strax. hähäh ne driver. Fast hehh.. ;)

Bild från förut allllltså.

Nu ner på stan



Det var skönt med en kall dusch. Har sovit väldigt varmt idag :(



Nu åker jag med sosso ner till stan. PUSS TILL ER


Alltid jag som är efter


Jag just nu.. Och sosso kommer hit alldeles strax. Men hon får faktiskt underhålla sig själv ett tag då för jag ska slänga i mig lite gröt, sen känner jag för en kall! dusch :)


Jag är lika ond jag

Hemma nu. O funderar på om jag ska sätta på en film eller om jag lika gärna bara ska sova eftersom jag ändå kommer slumra till innan ens filmen har börjat.. ;)



just leave me, you don't even like me.
tviveln på känslorna och oskerhet är aldrig riktiga känslor


Lite seg men det är fett ändå

Inga bilder från kvällen igår eftersom kameran låg bättre i väskan tydligen.. haha;) ni får istället dräggla framför dessa bilder. skit snygga verkligen.. Förövrigt - Kvällen var helbra. Fett. Måste vara social mot sosso nu som ligger upp o ned i sängen?? Sen drar vi ut och träffar lite people! :)




Ni är ju fan läskiga!

Ni får akta er,för jag har ögon i nacken och det smäller om ni kommer nära... DUN DUN DUN DUN!!! Jag har koll på erat liv med som ni ser jag finns över allt! jag är som duracellkaninen alkohol påverkad! FARLIG! Nej men akta er för om ni skadar fia så pratar jag med superwoman bara så ni vet och då blir det illa. // Okänt nummer.



FARLIG OKEJ!?
:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Fett seriös chey

INGEN BILDER FETTTT INTE FETT. driver..
jag sitter med sofie min bästavän i min lilla 90 säng om ni ville veta alltså?? nej men kvällen igår vaaar heeeeelt oook. omg.. jag kan inte vara seriös nu. HEJDÅ ♥♥♥♥

Trotts mitt menshumör

Ulrik Munther - Boys don't cry


Sean Kingston - Wrap u around me


Bra kväll igår, och det blir en minst lika bra idag med! Ska fixa en heldel grejer idag. Sen drar jag med mina kära och festar ikväll. love, puss

Looooooov

Fett töntiga bilder men det här är vi.. ;)







Dock så är det bilder från igår. 
Den här kvällen bjöds på fina killar, gelehjärtan och allmänt chill:)

Nu är det jag och sosso kvar och vi sitter och snackar en jäkla massa skit!

Snabbt bara..

Skönt med sportlov!
Blir en kväll hemma hos sosso med killarna. Måste till bussen puss♥


Nu redo för att sova

Nu mår jag bättre. Poppade popcorn (har lärt mig att tycka om det) med lillesyster och kollade svavelskär. Nu kommer jag sova bra hoppas jag. Imorgon blir det en bra dag. Godnatt med er :)

Nu börjar jag bli trött på det här

Stressat mig igenom hela dagen pga att hjälpa till fixa planera och verkligen engagerat mig åt en sak! Trots min magont. Jag tog det för plugget. INTE OKEJ! För det var tydligen helt meningslöst. Börjar bli trött på det mesta nu och känner att jag orkar inte så mycket till. Vill helst nu bara gå under jord.
Därför tog jag mig ett bad och dränkte mig lite.. eller.
Skiter fullständigt i so'n ikväll. Åt helvete med den för orken är förbi.
Slänger mig istället i soffan och tittar på en serie, kanske man slipper tänka på all stress och allt som rent ut sagt är skit!


Och gillar att man är sådär extra söt precis efter badet.

Nej nu vill jag bara tillbaka till Malaysia.
Och gärna den bruna Fia också.. Jag sa att jag inte vart brun??? knäppis ;)




Bjuder på denna som fan. Men ni ser ju lite av bikinilinjen.. döda


Ibland är skolan bättre

Bättre att iallafall skriva något än att inte lägga ut någonting alls? aa.
Är hemma från skolan nu. Hk var sista lektionen, gjorde en fin middag med fina tjejerna. Gott blev det också. Speciellt pajen till efterätt!

Fast såg inte fram emot att åka hem. Nu ligger bara städning och plugg framför mig. Därför ska jag ha en lugn kväll för mig själv idag. Känner för det! Men när det är dags för att fixa so'n kommer Eleonor hit så vi kan hjälpas åt:) Puuuss

Mys lite extra idag ni med

Glad alladag!


Snyggt hjäta jag lyckades med. Bara för erean skull. (skämt) har väldigt brottom därför!
Var med en lektion i skolan sen tog jag mina ben och gick hem på toa haha.. Började även lite med so uppsattsen som ska vara klar på fredag.
 

Hela dagen är full planerade idag ska hinna med att.
- Vara på möte i nyköping klockan 15.
- På fika hemma hos Jane.
- Baka kärlekskakor.
- umågs med mina fina vänner, ha lite extra mysig kväll bara för att.. det är alla hjärtans dag;)
  

Önskar även er en speciellt bra dag idag!

Så skönt när solen är framme

Var ju även ute och gick en sväng förut.. Skönt var det. Och så mysigt när solen är framme också! Dock så var det synd att jag bara hade med mig mobilen med vga kamera.. annars hade det blivit en hel del fina bilder:)


sådär lite snygg outfit.. ;)

Dålig jag är då..

Så det blir när jag ska försöka vara duktig och fixa med bloggen.. haha ! Ska fixa så gott jag kan sen får någon hjälpa mig hihi ;) Ska även föröska sätta ihop någon header.

Helt okej väder, så en promenad då

Myshelg. Kan man säga. Men nästa helg kör vi på annat, dessutom är det lov då. High five!
Plugga är ett måste idag.. men ska försöka vara lite social när kåmpisen Joachim kommer hit senare också. Kanske ska man ta sig en promenad först innan man börjar med pluggandet? Ja det kör jag på.



Jag vet att ni ville veta

Tycker om dig så himla mycket. Nu vet jag vad jag vill. Nu hoppas jag bara!

Hur är det egentligen?

Trodde inte vi behövde ljuga för varann. Jag satt och väntade hela kvällen. Du borde förstå att jag kände mig helt fucking sviken. När du gjorde så. Bortförklaringar är det värsta jag vet. När det alltid finns en telefon i närheten kunde du hört av dig. OM DU VILLE. Men du tänkte inte på att det fanns telefoner sa du? Då tänkte du inte på mig överhuvudtaget. Du fick faktikt mig att känna mig som en idiot full av massa fel. Det känndes som jag hade tvingat dig att säga att vi skulle umgås i helgen. Då undrar jag vart jag finns hos dig. Vad jag är för dig. Och vad jag betyder för dig? Det är bara inte rättvist.

Fredagsmys, var ett tag sen

Kommer vara en lugn helg men det blir bra ändå. Trotts att jag är på helt andra humöret.. ;) Längtar istället tills  nästa, eller mera lovet. Skönt det ska bli alltså.

Iallafall kom jag hem för en liten stund sen. Håller på att ladda ner en skräckis som jag ska titta på. Väntar bara  på Joachim som ska komma. Han skulle bara ut och fixa lite grejer.. :)


Dag nio

En bild på mig och min bästavän.
Dock så är det en gammal bild.
Missade igår så kör dag 9 nu och tio senare eller imorgon!


Söt man får vara

Klasskampen idag i skolan, gick faktiskt riktigt bra!
Vi körde ju vollyboll och kom två.. helt fantastiskt :)

Har även tagit bilder på hela vårat lag men har inte fått dom ännu..
Men visst var vi söta krigsmålning i annsiktet och våra egna designade t-shirtar;)




Dag 8 !

En dålig vana jag önska att jag inte hade.. Hm.
Gills det om jag säger att - Förskjuta på läxor - Ja det bestämmer ju jag om det gills eller inte och det gör det! Det är ju också en sån vana man verkligen vill bli av med. Och säg inte emot:)

Godnatt

Om jag fick en miljon skulle jag lätt rest utomlands, lääänge. Shoppat villt och levt lyxigt som fan. Även köpt skitläckra prylar till mina närmaste!;)

Nyköping på dagen. Efteråt träffade jag Joachim. Han stack vid 22. Och sen dess har jag bara dött, känner att jag somnar snart så ska bädda ner mig. Fett godnatt.

Dag 5 och dag 6



Nu har världens bästa Mattias varit här och fixat min data, omformaterat den osv.. Helt asbra ju! Men förövrigt idag så har vi haft besök eftersom Freddy fyllt idag. 17 år! ( Eftersom jag är som jag är har jag inte hunnit köpt något ) Men ska fixa det imorgon direkt efter skolan:)

Leker ju även en såndär lek om att jag ska lägga upp en speciell sak varje dag. Dock så missade ju jag igår så kör båda 6an och 7an nu direkt! ;)


Dag fem. - Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Det är väl ett minne.. Nejmen. Min bästavän kanske.

Dag sex. - Typ av killar jag faller för.
Badboys... typ:o Nej men killar som inte är blyga utan som är framåt. Brukar känna en lättnad då eftersom jag är själv är väldigt blyg ibörjan. Och killar som typ gillar att retas, men det går till en viss gräns! Och givetvis faller jag för dom som är bra på att ragga/flörta.. ;) Tex genom att säga fina saker och när dom tar orden från en själv, så man inte har något att säga. som en liten diss eller vad man säger hehe.

Svar till Fanny.K ang. tatueringen

Du frågade vad det stod på tatueringen, dock så menar jag inte vilken du menar..
Men det kinesiska tecknet på fotleden står för 1995.
Och texten på ryggen: The things that dosen't kill you makes you stronger.
På svenska - Det som inte dödar dig blir du starkare av.
Man kan även läsa det på ett finaresätt.. Det som inte dödar dig härdar dig! :)

Jag är uppe tidigt..

Godmorgon på er !
Hoppas eran kväll var bättre än min igår. Känns som jag skulle haft en bättre kväll hemma, än ute med alla andra i kylan? Ångrar då väldigt mycket att jag inte stack hem tidigare. Eller det kanske jag inte gör. För det sista precis innan jag gick hemåt blev jag riktigt glad utav hihi:)
Dock så måste jag bara berätta... Vi skulle 13 stycken dra till en fest igår hos någon random tjej som ingen direkt kände. Och hon visste inte ens om det tydligen? Fett pinsamt höll på att dö i garv;)

Ska träffa Joachim idag, och senare Michelle. Fast känner att jag inte orkar göra någonting speciellt. Trots att det varit en lugn helg så är jag väldigt trött och seg!


Dag fyra

Mina mål..
För det första så ska jag fixa målen i skolan.. ska plugga en heldel dom här sista månaderna! Har även mål tills jag blir äldre. Tex skaffa barn med världens bästa pojkvän hihi.. :)

Mina drömmar..
Alltså vem drömmer inte om att bli rik?? Men jag drömmer om att alltid få behålla mina vänner som jag har nu, att lixom fortfarande ha kontaken kvar med dom tills vi är gamla. Att skaffa en fin familj och att uppleva fina saker tillsammans. Vill även flytta några år utomlands! :)

Mina önskningar..
Känns som frågorna nästan inåller samma saker. Men jag önska jag kunde läsa andra tänkar, veta vad folk tycker och tänker om mig lixom. Och så önska jag att jag kunde få allt jag ville och att jag aldrig någonsin hade fel när det gällde att veta saker. Och att jag kände mig själv mer än vad jag gör nu egentligen:)

Såhär på morgonkvisten..

Vad jag och min fina vän är söta såhär på morgonen.. :)




Du får mig att må bra på RIKTIGT

Jag och sofie ba sitter i min säng och ba äter chips ba. Vi har varit hela kvällen hemma hos Simon med massa pepole. Lagade blandannat thaimat tillsammans (Eller pon gjorde väl allt typ). Himla gott!
Men som sagt nu sitter jag med bästavännen och vi gör mest ingenting ska slänga på en thriller så vi sover gott ;)
Vi kör på en dag tre.

Sommaren är ju då den bästa årstiden i mitt tycke, utan tvekan! Finns ju nästan inget bättre än grillkvällar på stranden, bada&sola, är ute hela dagarna och bara njuter av långa lovet. Nu längtar jag galet till sommaren. Ska lyckas fixa satt 2011 blir bästa sommaren. 2010 måste jag säga var sämre än många flera andra som jag haft i min 15 år..! :)

Dag två

Vem jag skulle vilja träffa just nu.. Känner egenligen inte för att träffa någon speciell. Är ju dock väldigt trött. Men för att det ska bli någon så blir det min kusin Greta i Stockholm.. Har inte träffat henne nu på ett väldigt bra tag och tycker då att det är dags snart. Och så fyllde hon 16 i tisdags! Skulle då kännas bättre att åka upp och fira henne! Dock så har jag ingen bild på henne på den här inloggaren. Men lovar att slänga in en bild på henne någon dag. Hon är en snygg chey.


Skor från Malaysia..

Dom snyggaste skorna jag fick med mig hem från Malaysia..
Bara att jag inte tänk på att slänga upp någon bild:)


Nu gosar jag snart ner mig

Gör som alla andra, också en sånhär.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En gammal bild på mig.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i mitt rum.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En sak som jag älskar med mig själv.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram.
Dag 25 – Min favorithögtid.
Dag 26 - Det värsta jag varit med om.
Dag 27 - Min första kärlek.
Dag 28 - En dag jag minns.



- Jag är blyg
- Envis
- Har inte en blekaste om vad jag vill bli i framtiden
- Jag kanske är kär för tredje gången i mitt liv
- Tål bara inte när man knäcker sina fingrar händer osv..
- Kan inte tugga tuggummi utan att smälla med det
- Svårt att ge och ta komplimanger face-to-face
- Jag kissar på dom som måste trycka ner andra för att själva få folk som "ser upp till dom"
- Äter varken muffins. kladdkaka. sockerkaka. vanlig mjölkchoklad. eller pannaka
- Jag tycker det är kul att lära känna nya pepole

Jag tycker om när du tar på mig

Jag märker att brännan bara har försvunnit. Vill inte bli blek, känner mig dubbelt så fulare då.. :( Skulle inte sitta fel med en utomlandsresa precis innan sommaren också.. hihi. Men i-på-något annat. Så ska jag slänga mig i soffan nu framför någon film. Eller borde kanske först plocka fram kläder och sånt till imorgon. För om ni inte visste ska dom niorna som vill. Få båda isvak. isflak. eller vad det heter? ;)





Jag ba rockar

♥JAG HAR:
ett förhållande: nej
en bästa vän: aafan
dejtat en av dina bästa kompisar: vet inte haha
blivit kär vid första ögonkastet: typ
fått ditt hjärta krossat: yes
kysst någon och sedan ångrat dig: nejdå
rökt: inte ständigt, på fyllan ibland men INTE ofta
HAR DU NÅGONSIN:
blivit kysst: ja
ätit sushi: nej kanske är dags att prova
stått på scen: japp
blivit dumpad: aa
varit ihop med någon som varit otrogen: nej
har du hånglat med någon av samma kön: tror inte det
varit med om en bilolycka: ne
klättrat på berg: ofta man inet har?
MOTSATTA KÖNET:
gillar du någon just nu från det motsatta könet: tror det
vet den om det: tror inte det, fast vet inte hehe
gillar någon annan dig just nu: hoppas
vad tittar du på hos en kvinna/man: personligheten, annsiktet sen allt annat haha..
INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA:
har du haft ett seriöst samtal: ja
kramat någon: ja
bråkat med en kompis: nej
SISTA:
personen som smsade dig: Sofie Fager
personen som du kramade: Mattias Bjurvald
personen som du kysste: Joachim Nilsson
du sa till din pappa: Lova att gå på mötet
person du sa 'jag älskar dig' till: Linn om jag minns rätt
alkoholdrycken: cider
bilfärd: Bussen inatt/imorse
gången du grät: På ett möte här om dagen
GILLAR DU ATT:
ge kramar: älskar det
ge massage: hatar det
gå promenader i regnet: Ibland kanske
ÖVRIGT:
svär du för mycket: Tror nog det
när duschade du senast: Igår vid 19 typ
vilken färg är det på dina byxor just nu: Blåa
vilken låt lyssnar du på just nu: Ingen
vad var det sista du sa: Inte nu snart.
vad är brevid dig just nu: en klädhög
vad var det sista du åt: nudlar med wookgrönsaker
hur är vädret just nu: snöigt
vem pratade du sist med på telefon: Sofie
vad gör dig glad: komplimanger, glada människor, kramar. Massor heltenkelt
FETT FETT FETT BRA♥♥♥♥♥♥♥♥

haha.. Ville bara visa hur glad jag blir.
Fast så ni vet så får ni klara er utan mig tills på måndag. ledsen babe's ;)

RSS 2.0