åh vad jag har ont i mina fötter


min tegelsten till mobil (L)

nu ska jag glida vidare vi höres ;)

lördag hela veckan

skulle kanske vara kul att lägga upp min outfit igår kväll? men det har jag inte tiden till, och nu har jag verkligen ingen ork till att klä på mig det igen och lalala. men kanske räcker med att skriva? det blev ivarjefall i stora omständigheter en grå magtröja med guldiga kedjor, till det ett par jleggings, kilklackar, sen körde jag på utsläppt hår, stora örhängen, mer smycken o.s.v.

knäppa männsikor det finns alltså ;)
en kille som delade ut sitt namn och nummer till vissa tjejer haha..


bra kväll och nu har klockan ställs tillbaka

hemma nu, nudlarna står på spisen och håller på att koka. kvällen vart huuuur galen som helst. fast en sak sög.. vi stog i 3jävla timmar för att komma in, så det blev bara också 3 timmar vi fick vara där inne.. men man ska se allt på den ljusa sidan. det var jätte kul:) klockan är nu 03.00 eftersom vi har stället tillbaka klockan så egentligen (04.00). imorgon ska jag sova lika länge som jag gjorde idag, det behövs. hoppas ni haft en bra kväll pussar♥

nu kommer det vara mörkt ute fem på dagen :(

video inlägg


nu mot sthlm

har inte haft någon tid att uppdatera idag, hade sovsällskap och sedan restan av dagen har jag stressat igenom för att fixa en hel del. men nu är vi reda och ska röra oss utåt, för ikväll blir det the wave i sthlm i fryshuset med brudarna, galet kul! vi hörs imorgon bitti mina pinglor:)


tack för all hjälp sofie!

var på stan köpte godis. rulla på moppen hem till sosso, hon gjorde eller/håller på med mitt prov som ska vara inskickat innan 12. och strax är vi klara och ska ut, kanske in på fotboll by night. hihi vi hörs pussy's :D


äntligen fredaggggg

nu är 'jobbar-veckan' slut. måste bara berätta att stället vi var på jobbet dom har två sista dagarna har varit sjukt, men bra var det ivarjefall. dom ville bli av med oss så idag fick vi sova en någon timma plus så slutade vi 13.00. inget jobb alls eller jo i en kvart kanske ;) här får ni några bilder ifrån veckan..








osminkad och snygg på jobbet ni vet;)

har hämtat mina piller idag, plus jackan som hade kommit! och blev precis klar med städandet i rummet.. nu hoppar jag in i duschen sen fixar mig. min kväll ska tillbringas hemma hos sosso:)





direkt från jobbet

är på jobbet nu, men killen jag jobbar med idag (mitt minne på namn) hehe.. aja han stack ivarjefall iväg en stund så jag fick låna hans dator lite. har slipat lite och tvättat. så ska väl vänta tills han kommer och då är det säkert dags för fika IGEN.. dom fikar helatiden här och är verkligen lata hihi:)

grattis min pingla


jävlit fula men här bjuder man på sig själv.
det är som folk säger ( låt aldrig fia ta fula bilder på dig även om hon säger att hon inte kommer visa, så tillåter hon alltid dom flesta kolla i alla hennes mappar )
och förresten så fyller ju pinglan sofie gustavsson år idag hihihi hoppas du haft en bra dag!

det blir bättre idag


det har gått lite segt med uppdateringen. men har inte direkt haft någon lust eftersom kul för er att läsa helt meningsläsa inlägg? haha men idag kommer det blir bättre. efter jobbet sticker jag med eleonor till hennes farmor och äter middag med människorna som är där. vi hörs väl efter det ;)

the botten is nådd

det som inte dödar mig blir jag bara starkare av.


helt onödigt

gjort illa tummen på jobbet.. klämde den i bildörren haha;) annars gick väl allt annat bra. gjorde lite mästerverk till tobbe, han gillare! har inte så mycket mer att säga, ska fixa lite saker nu haaade:)

rullar till jobbet

nu sticker jag till jobbet, så bild på en dagens outfit hehe..
satt i mörkret och tog kort så blev helt vit :o


illa illa illa :(

och där ger jag upp.. fattar ingenting om teknik uppgiften. har verkligen försökt själv, och så har ja försökt när folk försökt förklarat men fattar jag? nej. den ska vara inlämnad på fredag också, så nu är det inte lika kul längre att jag inte kommer vara i skolan. för då kan inte daniel hjälpa mig heller fan vad jag blir irriterad. har även omprov i so jag ska göra + nytt so prov. och engelska prov + matte. nej nu räcker det hejdå.

min första jobb-dag på ssab och lite annat hehe..

vi sökte jobbet på ett kontor där, men vi var faktiskt lite överallt. fick gå in på valsverket.. heter det så? haha, det var lite coolt med all plåt som brann typ och så;) sen käkade vi ju lunch på restaurangen, helt okej! och när vi var på kontoret satt vi mest och bara snacka, slappt! det var faktiskt mycket slappjobb där, dom flesta satt framför varsin dator? lixom hallå ni ska jobba tycker jag, och då menar jag ordentligt hehe:D 
och så var ju förresten min lärare från skolan (daniel), hans eneggstvilling jobbade med oss. och dom var verkligen kopior av varandra på alla sätt! så han blev vi riktigt bra vän med första dagen hihi:)

skön dag ivarjefall, och ännu skönare att vi har prao hela denna vecka nu. sen nästa har vi lov! men samma tid på jobbet imorgon är det nog som vi hade idag. 08.00-15.30 ungefär. 
men nu ska jag vila mig lite, fick mensen idag alltså har jag världens mensvärk har alltid det dom två första dagarna (ni antecknar). och förrsten så bokade jag ju tid för att fixa p-piller så jag ska dit på onsdag..

skulle kunna tro att jag har cancer


är klar och ska om en stund åka till jobbet, ska bli kul att se hur det är att jobba på ett kontor:) och förresten så duschade jag ju imorse.. jag älskar att duscha på morgonen gör det alltid nästan. ivarjefall så är det inte lika kul att man tappar så jävla mycket hår i duschen. när man tvättar håret så låtsar det hur mycket hårstrån som helst.. håret har blivit så mycket kortare och mycket tunnare :(

rejäl bildbomb från helgen

på kina och käkar med dessa, sofie och sofie



sosso alltså (sofie.g) och jag som testar sofie.f's klänning som hon gjort själv!


lillajag michelle och sosso


michelle och sofie


michelle och josé, snyygga haha ;)


liv sosso jag och josé


sosso jag och sofie. våran kväll (igår alltså)




jag(L)blixtar

en läcker pärla dehär


så fin på alla sett

helger tur att det finns

haft en toppen helg verkligen. får tacka alla som gjort den, hihi;) hoppas ni haft det lika bra! och det kommer komma ett rejält inlägg men massor med bilder sen när jag fått dom till datan, förhoppningsvis idag om tiden räcker till. för ska städa en heldel idag.. (ogilla) men det är söndag, det lixom tillhör det nästan, eller? och förresten håller jag på att bli sjuk, eller jag är.. nyser helatiden;)

men nästa helg sticker jag till stockholm på the wave!! innan sommaren var jag i fryshuset på clubglamour, det ägde sönder :D och det lär det här också göra, the wave är också i fryshuset i stockholm.

vänskapen håller längst

du har sönder mig, fast du gör mig hel.  jag behöver mer fastän du förstör mig helt. du är knark.
nej. det här ska funka nu jag lovar, förlåt

hinner inte blogga

hinner inte ikväll, men vi hörs! ha en bra fredagskväll :)

just nu är jag aggresiv

jag just nu.. jäklit arg så bäst att jag stänger av datan och bäddar ner mig i sängen istället.

bara lite sådär


solade faktiskt igår, vilket jag kändes behövdes.. :)


och så slänger jag in en bild på stoffe och sara. gulliga :D

han glömmer inte, han orkar nog inte

sitter och lyssnar på massor med bra musik, och så snackar jag lite med jocke-pocke. han som alltid "glömmer" ta med sig läxböckerna hem.. hm tror ni på det? nej precis inte jag heller. jag har ivajrefall varit duktig och pluggat lite grann. väntar lite på orken, så får jag väl ta mig ut lite ;)

förstår att det är tråkigt med inlägg utan bilder. men har inte tagit några heller, men det kommer :)

hoppas ni har det lika bra som vi

ligger på golvet hemma hos linn, vi har för en stund sen tryckt i oss vårullar och nudlar. och aa nu så står ju godiset brevid oss också.. ;) det känns som helg. men det är det inte, men ivarjefall sover jag här inatt satt linn slipper sova här själv eftersom hon är ensam hemma. så ikväll röjer vi här hemma hehehe :D hoppas ni får en lika bra onsdags-kväll som oss då!

på sådär lite bättre humör


monday morning - melanie fiona


uppdateringen kan inte alltid vara lika bra, så nu har det varit lite segt. har haft mitt humör i några dagar nu också om ni förstår vad jag menar? aja idag kändes humöret lättare. kanske beror det på att det är onsdag. vi slutade halv ett i skolan. men ändå så känner man sig inte riktigt glad att gå hem ifrån skolan, för när man ändå är hemma sen är det bara att plocka om böckerna igen och plugga. har prov imorgon. + så ska jag städa mitt rum, det behövs verkligen! :(
hade tårt kalas här igår, har lite tårta på golvet och så.. haha. sen ikväll sticker jag till linn och sover där, vi blir ensamma hihihi. hörs senare ikväll :)

(och verkligen förlåt för mitt humör, ni borde tröttna men jag försöker tänka på hur jag reagerar. fattar inte själv vad problemet är. men menar inte alltid det jag säger heller tänk på det!)

prooosit

tål förfan inte ens skämt. känner inte mig själv längre, ärligt..

grattis michelle lopez winell

grattis michelle-älskling, du är grymt bra. du och jag mot världen


några bilder från gårdagen







orkar inte skriva något så nu ska jag sova eller ivarjefall flytta mig från soffan till sängen hähähä natti! :)

nu sticker jag

pappa♥

vi hörs ikväll pussy's

kvällen igår blev att vi (jag sofie och sofie) stack ut och träffa fyllefolket. det var som vanligt nu för tiden, alltså riktigt kallt. så vi tog cykeln och rullade hemåt till sofie dit josé joachim och stoffe kom också. blev lite bilder säkert lika hemska som vanligt. lyckas fan aldrig på bild ;) men dom kommer upp senare mot kvällen eller något.

för om en stund ska jag sätta mig i bilen och åka i två timmmar.. visst jag älskar att åka bil. men kanske inte riktigt så långt. ivarejfall så har helgen varit chillig hehe och bra, nu längtar jag bara tills nästa dåååså :D

strax utgång


linus (sofies lillebror) och jag

hattarna på. orkar inte vrida ;)

och nu sitter jag hemma hos sofie med sofie.g. vi vnätar på att sofie har ätit klart, och jag hatar hennes tagentbord.. men ikväll blir det att heheh jani, vi hörs:)


hem och ut igen

precis ätit, har inte fått något i magen på hela dagen förutom en kopp kaffe imorse. eller nu har jag det då. ivarjefall så ska jag strax ut igen. och bilder kommer upp ikväll eller nått, ha en bra lördags kväll. pussar

godmorgon på er

kom hem för en liten stund sen från sofie. var tvungen att gå hem och göra huden lite sällskap ( vi är hundvakt ). blev sent igår, är jätte trött. men snart så borde jag ju piggna till. sitter med en kopp kaffe, kanske får mig lite mer upp på fötterna. så hemsk känner jag mig just nu ;)


min fredagskväll

kvällen var bra, tillbringa den en stund i nyköping with sofie. träffa lite folk, försökte interljuva men det gick som det gick.. sen tryckte jag i mig en kebab med bröd, tjockt!

nu sitter jag hemma hos sofie och philip och robin har nyss dragit. spelade sällskaps spel, bjöds på godis och snack. tycker synd om grabbarna som får gå i kylan hahaha nä det gör jag verkligen inte. snäll jag är va? ;) nu ska jag göra videos med sofie, puss till snyggingarna :D

världen godaste kaffelatte ;)


det blir bara hemska bilder jag lägger upp

bilder från hemma hos joachim:)





man dör ju typ ute

jocke och johan kom hit, vi stack ut och träffa puddingarna. tog benen i kylan och palla oss till bodaborg. och så kom stefan♥ och bjöd på varmchoklad och muffins!

torsdag, och fredag imorgon

kom nyss hem från josé, var hos han och lämnade so'n (eftersom han varit sjuk) så han skulle kunna plugga till provet imorgon:D blev kvar där en stund med, vi bosatte oss i trappen och snackade i 45min ungefär.

ska strax fixa lite med någon mat? det ser ut som ett bombnedslag här hemma bara för att det är renovering som pågår. freddys rum är klart nu hålls det på i köket :) hörs senare!

bildbomb from today


linnis och jag bland löven


sofie.g och linn :)


snygga tjejer ellleeer??


härlig bild på oss va?


hihihi





linn


sofie


puddingen själv.. ;)

får se ifall bilderna som vi tog hos jocke kommer upp ikväll eller imorgon.
men måste bara säga att 'skatestilen' på tjejer är riktigt ball.
ska nog shoppa i helgen ett par snygga lite större jenas! :D

och om en stund, bilder med

bara satt ni vet drev jag ju med inlägget innan (har tagit bort det nu)
men bra dag men bra brudar, bra kväll med en bra kille. kommer endel bilder nu lite senare. och ja måste bara påpeka en sak, man känner sig typ handikappat med långa naglar haha.. hjälp med gylfen ni vet ;)

naglarna

naglar, såja ;)

blev knubbis fingrar på den här bilden..


enda inlägget för dagen



sofie

ingen bloggning p.g.a. att direkt efter skolan gick jag och sofie till fiket och pluggade! fick faktiskt mer gjort än vad jag trodde :)
när jag kom hem fixade jag en hel del. skulle behöva röja i rummet också, men det orkar jag inte.. det tråkigaste som finns är ju att städa sitt egna rum. är det inte så? och så fick tiden sola! freddy skjutasade ner mig, och så sprang jag hem. så rädd som jag var;)

vid solningen..


fredrik (han hjälper mig med verkligen allt, på slöjden)
så själv får han ingenting gjort ;)

godnatt sång haha


världens finaste låt!

har huvudet fullt med massor med tankar, ska bli skönt att bara bädda ner sig ännu mera i sängen och bara fundera på allt. sov så gott med er, nattinatti :)


varm oboy


nu är jag hemma. sitter och dricker varm oboy..
det blir ju hur gott som helst nu när man varit ute i kylan:)

mot skolan

kanske är det en ändring? ja jag skulle tro det och jag är så jääävla glad! fan vad jag är bra hihi, nu ska jag ner på gården och möta sofie som jag ska ta sällis till skolan med. vi hörs väl efter ;)

tuffa vi är


hahah tuffa!! eller??

lille kusinen neo + syskona.. ;)
och somsagt dagen har varit jätte bra, tack för allt!♥

min, min dag

inte haft tid att blogga idag.. när jag vaknade stack jag direkt och handlade, kom hem fixade med allt, sen kom gästerna, fikade fick presenter hihihi. älskar verkligen födelsedagar och vart riktigt nöjd med allt! 

just nu sitter jag och kollar resa (som jag fick bland annat fick) det är verkligen svårt, har ingen aning om vart jag fara :D sen kvällen sluta hemma hos linn med goingarna. helt enkelt en fin dag med fint folk och fina presenter och tack så mycket för alla gratulationer :)

och ni får en bild på mig i linns stora vinterjacka haha ;)
ser ut som jag har världens kortaste ben..

i rymden finns inga känslor

kvällen vart hur bra som helst. bion vi såg var jätte rolig hahah, människorna i salongen också ;) tack så jätte mycket för allt eleonor!! ♥

ingen vanlig dag

kom precis in! och nu plingar det för fullt i mobilen hihii (grattis) :D

vart ska jag nu? vad ska jag göra?





nu ska jag äta regnbåge så jäkla gott! ska fixa lite efter de, sen måste jag vara på elevvägen vid kvart i sju. ska med bussen till nyköping med eleonor tydligen :D jag vet inte vad vi ska göra, det vet bara hon. men fasiken vad hon är gullig. bloggar väl ikväll när jag kommer hem, ooom jag kommer hem hehhe.. ;)

nu har jag fått sovit ut, vilket jag aldrig gör

har vaknat nu. inte ofta jag sover såhär länge, men jag blev glad när jag gick upp. för världens bästa mamma hade ju plockat ordning allt, sätdat och så. hon är riktigt bra hon! :)

fick ett kort av pappa igår, han är ju inte hemma, han kommer inte förns om fem veckor eller vad det är?? inte hem hit men alltså tillbaka där han bor om man säger så haha.. 

vill ju faktiskt inte ha moppe, men flyg tackar man inte nej till..
(om ni inte visste fyller jag imorgon) ;)
och ja hans handstil.. vad tycker ni?? haha

en riktig fredagskväll, såja

inte haft tid för bloggning idag, är lite segare att blogga på 'helgarna' eller det är ju inte riktigt helg men kallar att fredan tillhör helgen faktiskt! ivarjefall så var jag i stan efter skolan med linn och handlade till kvällen. det blev en mysig tacos-middag med linn, josé, jocke och johan!:) sen bjöds det på älskade vattenpipa ett bra tag på ballen, musik, värme, mys och goa samtal! men.. det vart lite galet, lite skrik. men det ordnade sig sen när det kom mer mysigt folk och ordnade upp allt. tack för en grym kväll iallafall:D

nu sitter jag ensam inte lika kul heheh, är helt slut och ska fixa lite grejer sen blir det natti natti för mig. måste upp skapligt på morgonen sen, pågrund av att det måste städas.. lite krossade glas och hur rörigt som helst.. men det är efter saken, inget man ska tänka på nu elllerr? ;)







inte dom bästa/snyggaste, men ändå.. ;)


min klass är inte som alla andras


ja, klassen är som den är.. :)


fille och jag också.

musik



daniel adam-ray - gubben i lådan


bruno mars - somewhere in brooklyn



sugerland - stuck like glue


pitbull - hey baby ( drop it to the floor ) ft. t-pain


nelly - just a dream 


daniel adams-ray - gubben i lådan

vi lämnar verkligen aldrig varann




inte haft tid att blogga. efter skolan åkte jag med eleonor och käka pizza, sen fortsatte vi hem till henne. och på idrotten i skolan ska vi ju komma på dans till en låt. vilket vi har börjat med nu! vi har faktsitk kollat på internet och lärt oss några snygga "dans steg" från streetdance hihi.. ;)
ivarjefall nu senare på kvällen var jag ute och gick med sofie. nu sitter jag ner bäddad i sängen med en kopp varmchoklad, fett gott! :)
och jaaa.. snygga gamla bilder på mig och eleonor från bästafärjan verkligen, och sjön.!

lite kortfattat om dagen

tog ju bussen till linn, där alla satt på plats i soffan.. ungefär på varandra. kallas kroppsvärme. efter filmen var det väldigt varmt så vi tog cyklarna och gick ut en stund, hamnade i peterslund där vi blandannat spelade fotboll och brottades.
nu har jag precis stoppat i mig lite "kvällsfika" så att nu är magen nöjd!

josé och jag :)

och linnis!
fick bara bild med josé och linn.. och jag är hemsk på båda men sooo? ;)


mobilblogg

Väntar på bussen nu. Håller på att frysa ihjäl... Fast jag har ju johans jätte stora väntar så hehe. Men bussen kommer nu äntligen!

idag är jag för lat för att gå

är hemma nu bara snabbt för att käka, sen tar jag bussen igen hem till linn där fulingarna är! hihihi fett gullig jag är som skyndar mig att slänga in ett helt onödigt inlägg. PUSSAR PÅ ER :D

nu ut med saknade bästavän

nu sticker jag ut med denna snygging hehehe. 
gammal bild, men skit vi väl i. hörs senare ;)


kort dag today

nu ska jag alldeles strax röra mig mot skolan. fast dagen går fort idag. slutar halv ett! :)


bytte header igen..

kom in för en liten stund sen, och burr vad kyligt det är ute! nu ska jag ivarjefall hoppa in i duschen. sen blir det morgonrock, te och tv för min del! och som ni ser har jag bytt header igen.. men den andra såg så 'barnslig' ut hehe.. så den här får DUGA ett litet tag framöver. tills jag hittar någon som är duktig och vill hjälpa mig. ni vet jag har inte dom talangerna. men ha en mysig kväll!

höst på riktigt nu



nu går jag ut i det rikiga höstvädret.. :D

först bada sen sova

nu lägger jag mig i ett varmt skönt bad, sen lär jag sova riktigt gott! ♥

ny header, bara tillfälligt

innan:


nu:



jag vet det kallas paint skills.. det kanske ni ser hehe men ska bara ha för tillfället ;)

hur seg som helst


hemsk och ofräsh är vad jag känner mig just nu hehe.. ;)

vill hålla på med någon sport. vilken?

hehehe igår kollade jag på en "hästfilm" det slutade med tårögda ögon men också ett leende på läpparna. riktigt bra faktiskt! :D och visste ni att jag har ridit i 6 år? från då jag gick i nollan, till sexan så red jag. för sen tröttnade jag så jag slutade och börja då istället på fotboll. vilket jag också tyckte var väldigt kul. men fotbollen slutade jag på för att jag orkade inte ha 'bestämda' dagar. ville kunna spela när jag ville lixom.. men nu går jag inte på någon sport. jag vill faktiskt börja på nått. och igår när jag såg hästfilmen vart jag hur sugen som helst på att börja rida!
             

jag klarar mig, helt klart


jag visar min styrka genom att ta skiten, lämna er/det här,
gå vidare och se istället på allt det fina man har!


man måste ju ta ut sin ilska på nått

det är ju hur tråkigt som helst att blogga när man inte kan lägga upp bilder. kameran ligger hemma hos sofie och mobilen, det är ju den som råkar illa ut och om jag blir lite aggresiv så ja, nu funkar inte kameran på den, flera sprickor i skärmen, några bitar som gått sönder och så.. så kommer bli väldigt lite bloggning nu ett litet tag framöver tror jag;)

gud vad jag längtar


hehehe vet du? hehehe nej inte jag heller;)

och gissa? jag längtar galet mycket tills festen i stockholm.
förra gången, det var så galet kul verkligen !


att visa sin styrka på fel sett

förut var allt som en dans på rosor. att visa känslor var inget problem, jag vågade visa att man kunde vara ledsen och gråta. men inte längre, jag har spelat för mycket, höll allt inom mig. skulle visa att jag var stark och att mina problem inte var nånting, för att det fanns andra som har det värre. så nu har jag spelat bort mig själv. jag vet inte om jag är ledsen, för det mesta sitter och skaver inombords. fast det är vid ett tillfälle jag kan gråta, men då blir det bara fel.
inte den som brukar erkänna sånthär men aa, äntligen.

ska på middag vid tre förresten, mysigt-mysigt!
har inget annat speciellt planerat så får väl se vad jag hittar på.

vad är punkter för något

HEJ HOPPAS NI MÅR BRA FÖR DET GÖR JAG FÖRUTOM ATT JAG HAR ONT I MAGEN OVANLIGT VA NEJ PRECIS DÅSÅ IKVÄLL BLIR DET UTGÅNG TRALALA ALLTSÅ JAG JAG JAG VET INTE VAD DET ÄR MED MIG MEN JAG SKA GÖRA EN ANNAN SAK NU HEHEHEHE ÄR DET JOBBIGT ATT LÄSA UTAN PUNKTER OCH GREJER JA MEN SYND FÖR ER DÅ HA EN BRA FREDAGSKVÄLL SMEK SMEK

i skolan

sitter i datasalen i skolan, eleonor gråter och jag kissar snart på mig. hahah nej nu ska vi upp på lektion PUUUSSAR!


halv åtta på morgon kvisten haha

precis nytagen bild. är klar redan nu så har lite tid över till datan. sen vi tio i ska jag möta joel på gröna, så blir att ta sällis med han till skolan idag!

RSS 2.0