sovdags


sofie här då..!

jag har ont i magen och ska sova nu alldeles strax. imorgon har jag prov i matte, får väl se hur det går. och så är det ju fredag imorgon också, vilket är ett stort plus! hörs imorgon för ska sussa nu.. he he natti ;)

bilder från elevensval

skolan gick bra. på klassrådet körde vi brändboll. och sen på elevensval gick vi promenad runt färjeläget och där bortot. mysigt var det, och felicia och jag tog en del bilder som ni ser:) nu ska jag plocka i ordning lite hemma sen lite senare sticker jag till fiket med sofie där vi sätter oss och pluggar tills provet imorgon! ;)

fredrik och felicia blev törstiga på vägen haha..



söta vi är vavava?


döö vad snygg min pärla felicia är!

skate, skaterna, sketarna, skatarna hur säger man?

är inne nu, måste säga att det är riktigt kyligt ute! vi träffade även liv och en stund grabbarna, och elakt vad det när torre tog världens fulaste närbild på mig när jag brottades med sofie. hemsk hemsk var den.. menmen det gick iallafall fasligt bra att skata, bättre än vad jag trodde. men nu ska jag ta mig en frukt och kollat tv;)

nyss stan, nu plugga

somsagt slutade tidigt idag så direkt efter tog jag bussen in till nyköping med eleonor. där blev det shopping, restaurang och vi umgicks helt enkelt. nu är jag hemma och sofie är här, vi ska strax ut och åka skate board och plugga samtidigt? haha.. hennes idé. trög jag vet! 

felicia och jag i skolan.


från chili nam nam.

tio minuter kvar ungefär


ja men det är ju kul att den fuckar sig, precis där också.. :)
tio minuter kvar tills idol saken, nu är jag helt trött. men får inte somna haha



mysig-tisdags-kväll

sitter i vardagsrummet med datan i knä och tven framför. vid halv elva eller när det är så ska jag fortsätta kolla idol, måste ju se vilka det är som får vara kvar! efter det måste jag sova inte för att jag är ett dugg trött, men orken måste finnas till att komma upp imorgon bitti. 
och imorgon efter skolan tar jag bussen in till nyköping med eleonor. vi ska ta en fika, snacka, gå och kolla på stan och bara umågs! vi umgås för sällan, även fast vi går i samma klass blir det inte lika mycket snack på fritiden. hon har häst, vi har träffat andra kompisar (vilket man gör). men bara för det vill man ju inte förlora sina gamla! men så det ska bli riktigt mysigt att vi ska hitta på nånting imorgon faktiskt! :)

mina nya sockor så läckra och så mysiga hihi

hemma från skolan nu

somsagt, världens mensverk så att det slutade med tårar i klassrummet.. haha jag dör. men det gick över fortare än trott. och så fick vi även gå till 'ungodomsmottagningen' fick en dildo blandannat.. haha nä men skoja för det fick vi inte. men det var skönt att slippa iallafall en lektion (språket).

vilket skåp tror ni är mitt? haha hade samma skåp när jag gick i åttan. men vi fick måla det mörkt då eftersom vissa tyckte det var roligt att skriva på de, hehe;) men erkänn det är ju lite snyggare än alla andras

taggad, skoldags

känner mig helt taggad till skolan idag faktiskt. har aldrig vart så förut, hihi. fast sen finns det nackdelar med det hela. som tex jag brukar alltid få världens mensverk dagen jag får den. och den dagen är idag..men nu ska vi inte vara negativa haha. men vad jag är öppen med mig privatliv? lixom ni behöver ju inte veta hallå? haha.. men nu ska jag bara borsta tänderna sen kan jag röra mig mot skolan för med allt annat är jag helt färdig. men vi hörs efter skolan :)

toabesök nästa


sjukt mycket bättre!

barnkalas var det


igår på pizzarian med sofie..


sen hitta jag en väldigtväldigt gammal bild på oss.



men idag? så har jag varit på barnkalas hos min lillekusin alexander som fyllde 2år här om dan. hade inte träffat han på länge och gud så stor han blivit. eller stor&stor.. men det går fort för som små liven. tänk när man var så liten. gud så enkelt allting va!

det var då ja


host host..

hejheejj.. hoppas ni haft en bra dag för det har jag. fast det känns inte lika bra att det är skola imorgon, och heller inte att jag hostar ihjäl. men smådetaljer ellleer? men får se om bilder från idag kommer upp imorgon hejdååå:)

söndagar, inte min grej

sofie sover och jag sitter och skriver med eleonor på sms och david på fb. skulle hört av mig till david igår för vi skulle kollat på bio med några, men så blev det inte.. tråkigt eftersom man inte träffat han på år hundrade. men frågade faktiskt nyss om han ville ses idag, och så blir det nog. men jag ska käka frukost nu för jag är hungrig och sofie bara sover :(

alltså det passar inte ihop

boken handlar blandannat om att han inte har utseendet?
hallå han är ju aasgullig :D

bara vara den du är

riktigt gammal låt men lyssna på den idag för första gången på 15673år ;)

bilder på jackorna

ena är svart och den andra brun och det är olika tyger på dom också. men båda är riktigt snygga tyycker jag :)

den svarta.




den bruna



varför sover alla?


jag är kär i dom.

ska snart lägga in på dom två nya jackorna som kom igår och som jag hämtade på stan också:)

nu ska jag stoppa i mig mitt glada jag

en video från några dagar tillbaka. är det vi som är bra på att hålla oss för garv eller?
men här har ni mig och min pärlor sofie och livan

om ni undrar vad jag menar med rubriken så menar jag tabletterna, är glad att dom hjälper(L)
och så förstår om ni inte fattar vad jag gör uppe nu, men jag vet faktiskt inte. går bara inte att sova. kanske att det blir som en vana att gå upp tidigt tack vare skolan..? fast nu ska jag slänga i mig lite frukost, hoppas ni vaknat på rätt sida;)

vi hörs väl senare

var på stan och hämtade dom nya skorna som hade kommit!


och nyss har jag nyss längt i mig go mat, och ska nu ut med brudarna!


ska man eller ska man inte?


så himla himla snyggt! tycker inte ni det också? har velat piercat mig länge men har inte vetat vart. men har börjat funderat starkt på om jag ska i tungan. men ändå så borde det göra förbaskat ont, och är så är jag orolig om det skulle bli någon infektion eller nått annat tokigt. fast jag borde sköta det bra, och jag är väl inte en fegis, lixom klart jag vågar egentligen.. blir nog en av sakerna som jag önskar mig när jag fyller. för jag fyller ju faktiskt snart eller det är ju inte länge kvar;)

helg underbara helg

 helt bra för nu är jag på topp. tog en liten tid för mig själv med annsiktsmask och sådant. + så har jag städat i rummet, måste ju se en aning trevligt ut för freddy (min storebror) 's flickvän kommer hit idag. tycker faktiskt det ska bli jätte kul, har ju aldrig träffat hon förut.  vågar jag slänga in en bild på'na jorå hihi.. ;)

det är inte lätt när det är svårt

blev inget sova, satte på filmen "sebbe" istället.
skönt var det när jag lugna mig lite, för jag hatar
att jag får sånt där humör. och det borde ju vara tråkigare för dom
som jag umgås med just då. jag vet att jag kan bli jävlit grinig och
lätttjurig när (tiden snart är inne) men jag försöker verkligen. förlåt!


pms helvete

pms helvete säger jag bara! jag märker ju till och med själv hur jag blir när jag ska ha mensen?? blir ju galen. nu ska jag ta mina tabletter sen går jag och gråter till söms. ni hör ju hur det låter? -.-

vad jag är arg på mig själv nu

bara jävlit irriterad nu, vafan gör jag hemma lixom? jag ska vara i skolan vid det här tillfället.. bara för att jag försov mig blev jag sur och orkar inte gå till skolan! visserligen så är jag ju faktiskt en aning sjuk också. men det har ingen roll. jag ska vara i skolan nu. men jag skulle ju hinna med och duscha och allt också så ååh! vad arg jag är. någon lär ju inte bli glad, och så kommer jag säkert inte få gå ut sen.. dethär är inte första gången det här händer.!

skorna har kommit nu. hämtas imorgon

här har ni oss snyggingarna ett och två..
vi tog oss en piggelin var när vi ändå tog
en sväng förbi ica. underbart var det mums♥

lektioner kan vara roliga trotsallt

kanske bara våran humör, men störtskön!

lisabet så himlans söt :)

fan vad vi rockar..!

om jag har tiden ikväll så ska jag lägga upp ett par stört sköna videos;) men just nu ligger jag i sängen med linn och tar det luugnt bara. får väl se vad vi ska hitta på! fredag imorgon vilket känns asbra, veckan har ändå gått fort. i helgen drar förmodligen jag med livan till norrköping, kollar bio och raggar grabb's elller? ;) haha, vi får väl se till att kanske david hakar på för att han skulle ju komma till oxelösund nu i helgen. hehe, men drar ut nu och herjar! :)

prata med någon som bryr sig



det här blir sista inlägget för idag. ska sätta på en film eller kanske läsa en stund?? för sen är det nattinatti om man ska pallra sig upp tidigt imorgon bitti. och imorgon är det no prov vilket jag inte känner mig taggad till. fast hoppas på att det går en aning bra. men ha en fortsatt bra kväll ;)

en sådan här då

1. Vad är ditt mellan-namn? anna-maria
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? helt okej med fia
3. Är du i ett förhållande nu? nepp
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? -
5. Vem var du tillsammans med sist? anton eller, aa
6. Får man fråga varför det tog slut? nej
7. Har du haft ett seriöst förhållande? yes
8. Vem vet mest om dig? flera vet olika saker
9. Vad gör du på fredagskvällar? vänner
10. Bästa filmen du någonsin har sett? vetinte
11. Har du haft sex med fler än 5 personer? nope
12. Har du någonsin varit full? ja
13. Har du testat droger? nepp
14. Röker du? nej
15. Snusar du? nä
16. Saknar du någon just nu? alltså ne inte speciellt
17. Hur mår du idag? bra
18. Hur många tabletter tar du dagligen? 2
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? jag vet väl inte
20. Bästa minnet från sommaren? i don´t nooo
21. Senaste landet du besökte bortsett från sverige? thailand tror jag.
22. När var du där? huuuur länge sen som helst:)
23. Är du rasist? absolut nej
24. Har du helt svenskt ursprung? nej
25. Om nej, vart kommer resten av ursprunget från? - haha alltså kvarts finsk;)
26. Föredrar du svenska eller utlänska killar? helt olika
27. Ser du fram emot någonting just nu? helgen
28. Sköter du skolan? så gott jag kan
29. Vad hade du för betyg förra terminen? .
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? vg kanske ett +
31. Vilket ämne var det? typ no eller nått
32. Har du fått ig på ett prov? aa
33. Har du spelat/spelar du i ett band? nej
34. Anser du dig vara intelligent? ibland.
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? 6:an
36. Vilken va den värsta tiden då? typ 8:an
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? nej
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? - nej
39. Har du haft sömnproblem? - inte direkt
40. Hur ofta gråter du? -  inte ofta alls längre
41. Vad gör du när du mår dåligt? -  tänker på annat eller försöker
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dålig? brukar inte snacka om det, men om så är det olika broende på vad det handlar om
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? nej
44. Vilken klass går du i nu? 9c
45. Vilken skola? brevik..
46. Har du varit otrogen någon gång? nepp
47. Har någon varit otrogen mot dig? nej, tror jag inte haha
48. Är du stolt över dig själv? haha nej inte nu
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? fråga mig inte, för jag vet inget haha..
51. Har du lätt att få folk att skratta? inte med mig, men kanske åt mig? :(
52. Cider eller öl? cider
53. Har du några talanger? flera
54. Vet du om någon är kär i dig? aa fast nej
55. Är du kompis med ditt/dina syskon? kompis och kompis, alltså vi umgås ibland eftersom vi har vissa samma kompisar
56. Vad står det i ditt senaste sms?
57. Hur lång är du? 157. vill verkligen bli längre
58. Hur mycket väger du? så öppen är jag ikke
59. Vilken storlek har du på kläderna? xs-s & 34-38, helt olika broende på affärer, klädesplagg osv
60. Har du svarat ärligt? mjaaa:)
61. hur många sms har du på mobilen? raderar alltid så inte många
62. hur mycket pengar har du på mobilen? 10kr haha
63. har du skrivit jag älskar dig på msn någon gång? i think sooo
64. har du skrivit jag älskar dig på sms någon gång? mjaa

taklampan ligger på glovet. mosad


lisabet eleonor disa och amanda i elevrummet !


kom nyss in har setat i trappuppgången i en hel timma 
och väntat på att filippa (min lillesyster) skulle komma hem.
för att jag hade glömt nycklarna, som i vanlig ordning.. ;)

och nu såg jag att min taklampa, låg mosad på golvet.
det hände igår att den ramlade ner när jag hade några kompisar
här så busade vi med katten, och katten hoppar upp i lampan
satt den ramlade ner.. herregud alltså -.-

börjar bli trött på regnet

fick sluta tidigare idag för att slöjd läraren var inte där, 
bra tycker jag. nu ska jag hitta på massor med busigheter 
så-så-så vi hööörs gulllllls :)

avundsjuka är själens magsår

nu bäddar jag ner mig i sängen för jag ska sova.
godnatt & sov så gott med er.



hoppas dessa hjälper nu

eftersom jag har världens humörsvängningar, är trött ständigt, ont i magen ofta och även andra otroligt jobbiga grejer som även stör omgivningen så har jag nu börjat med dessa tabletter..! hoppas de verkligen hjälper nu, speciellt mot tröttheten satt jag verkligen kan satsa på skolan nu för det vill jag verkligen :)

dom vet ju allt. helt rätt

smsade till 118800: vem är fia kareliusson i oxelösund?
fick svaret: Fia är tjejen som fruktas mest av sveriges tandläkare. Hennes skinande hollywood-leende motsäger detta faktum lite grann, men med tanke på att hon är lika söt som 1900kg strösocker och 2900liter coca-cola så är detta inget konstigt alls. Hon är helt enkelt en riktigt söt tjej! Sen får vi inte glömma att hon är sjukt smart också! Mvh 118800.


och då undrar jag.. hur kan dom veta vem jag är?
allt stämmer så väl. eller vad tycker ni? ;)


ny vecka, helt bra


min profil bild på facebook om ni ville veta alltså.. ;)

måndagarna i skolan går så förbannat fort, det gillar vi.
men vad har jag för planer idag? har inte en blekaste än
så länge. jag har ivarjefall lovar felicia video inlägg?
får se hur det blir med det haha :D
hoppas ni får en bra start på veckan!


hoppas ni älskar erat liv lika mycket som jag älskar mitt!


gammalgammal bild.. ;)

otroligt seg dag har det varit. men det har ändå varit ganska skönt.
ska lägga och skriva av mig lite. för som jag sagt tidigare, jag är inte
den person som snackar om allt, inte ens till dom närmaste.
därför kan det vara skönt och skriva av sig lite.
men ni ska inte tro att jag har världens depp liv för så är det knappst.
jag älskar faktiskt mitt lilla liv hihi, alla bra vänner jag har. 
allt det fina jag varit med om osv. finns ingenting jag ångrar.
så här finns det ingenting att tjura över, är för det mesta alltid glá.
vilket inte alla tror bara för att jag är tyst och blyg bland vissa männsikor..
den riktiga galna fia är det nog inte många som vet om ;)

men tycker inte ni det. att man ska vara glad över det man har och
givetvis över sig själv? det tycker ivarefall jag och det är jag verkligen.
speciellt nu, jag känner mig så himla stark, bestämd, och stolt.
lixom satt jag har samlat alla krafter jag behöver hehe.
jag har allt jag behöver, jag älskar mitt liv.
så gör ni det med, tänk på allt bra ni egentligen har
så kommer allt som ni tycker är jobbigt känns lättare:D


joachim nilsson & johan damstet


snebild hehe..
ska fixa lite grejer nu. sen får jag se om 
jag sticker och umgås med joachim och johan:)

ekologi var de. yees


har man orkat gjort något åt sitt utseende idag eller? nej precis ;)
nu sitter jag faktiskt med boken uppslagen, men datan framför mig
också annars funkar det ju inte hehe.
prov på torsdag i ekologi och visst, klart somfan att jag ska klara det!

och förrsten vad tycker ni om mina söta smilisar som elin
hjälpt mig med att fixa dit? :D jag gillar dom.

godförmiddag

kom nyss hem var i nyköping en snabbis, nu ska jag
slänga i mig något att äta, sen är det dags att ta upp no'n!

01.01

en gammal going



jag har ingenting att säga till om. du gör precis vad du vill
och jag precis vad jag vill. det är väl bäst så.


var helt seg idag till när jag var hemma ringde det på dörren och det var michelle och josé som ville komma in, och deklart att dom fick det. vi lekte med katten, lagade mat och tog det lungt framför tven. sen stack jag ut med livan och sofie, vi gick lång promenad verkligen lång! spelade in videosar och snackade en heldel. imorgon blir jag en plugghäst för dagen, det ska jag se till. ha det så bra


ses ikväll haha

ursäkta om jag tar bort inläggen helatiden och skriver nya.
men orkar inte blogga just nu, kanske ikväll vi "ses" pusssssss

ett inlägg kallas det

brakväll, nu sitter jag hos sofie bara hon och jag och käkar godis asgott ju!! hehe men skriver väl mer imorgon mina fingrar är inte så pigga på att skriva hehe. men sista inlägget så godnatt

felicia skoglund & lisabet erlandsson




så jäla fina tjejer, helt fantastiska:)
men blev bara tre, om jag lägger upp dom andra lär
jag inte leva länge till helt ärligt hahah! 
men funderar på om jag ska lägga upp videon he-he ;D

skolfoto på min klass




helt sjuk skoldag bilder kommer i nästa inlägg!
men vi fick förresten se skolfotot idag, så här är min klass;)
och jag sitter ner som i vanlig ordning..

hej idag är jag lat

fredrik min "sällskaps-till-skolan-kompis" har jag gått med hela veckan till skolan. min inte idag för idag ska jag faktisk lata mig och åka bil med sofie. även fast det inte alls är långt till min skola ifrån mig. det är cirka 15-20min, men ändå det kan vara skönt med bil ibland elller? :)

läs-sugen ellller?

har inte så mycket att skriva, var ute med mina pinglor för
pluggandet gick inge vidare. eller jag gick och tog ett varm&skönt bad
sen så for jag ut. så blev inget plugg då. därför funderar starkt på att
öppna boken nu och försöka få in något i huvudet nudå.

& om det blir som planerat imorgon 
sticker liv sofie och jag in till nyköping
och tillbringar kvällen där.
det här är sista inlägget för ikväll, så sov så gott med er:)

ska vi börja om ifrån börja linn?



du ska ha klart för dig att jag saknar dig med.





nu ska jag ta fram no boken och försöka få in något i mitt huvud.
sen skulle jag höra av mig till anton så får jag väl se vad dom har för
sig, om man ska dra till dom. får väl seee:)

från igår då


fredrik och felicia i skolan när vi spelade fia.


jag och livan igår



förlåt men så jävla kul bara.
michelle jag och sötaliv hihi♥

datasalen i skolan

sitter på sista lektionen nu alltså läxhjälp (elevensval) men har
ingen ork alls att plugga nu, har verkligen jobbat ihjäl mig idag!
så felicia och jag satte oss vi datorerna för att kolla skor nicede;)


natti-natti..

viktor och anton har nyss dragit. var ute först men det är ju så förbaskat kallt så jag liv anton och viktor åkte hem till mig, kolla lite på youtube och satte på en film. sängen väntar på mig nu så vi 'ses' imorgon haha :)

snart är mina gardiner nere på golvet-.-

sitter nu hemma hos mig med jocke johan freddy och så är fittnisse med.. han som egenlitgen inte får vara i mitt rum! men tur är det att snart ska jag tvinga dom att vi ska gå ut istället men sen måste vi ju se idol, eller aa kanske. PUSSEN

en banan på det här MmMmM

helbra skoldag, nu ska jag slå en pling till livan ;)



orreborre snart min firre de

akej. det blev inte det sista inlägget..
skriver med jocke på msn och vi ska skaffa oss guldfiskar. min ska hette orreborre och vara en kille, och joachim's ska hete fia och är då alltså en tjej, gulligt vavava? jag tycker faktiskt inte om djur annars men fiskar, hur svårt är det lixom? :)

läcker va? :D

sista inlägget för idag nudå

var i nyköping idag också förresten, blev två par skor inköpta bara men 
var även på ett möte. eller var och kollade hur det var där om jag säger så..? 
ni fattar inte och det är bra:)
sen kollade jag ju på idol nu ikväll mysigtmysigt.
ska nu alldeles strax, eller om en stund sova. imorgon ska jag vara pigg 
och orka det jag ska/måste. inte hemma då inte!

jag vill kunna säga det

men jag kan det inte.

det har bara varit pinsamt, kanske därför?






sexy ladies..


anna helander, jag, ebba carlsson, felicia skoglund, sofie fager.
man förändras, ja det gör man! 
här gick vi i 5:an eller 6:an ;)

du hör bara det du vill höra


tuff brud? ooohyes. aa men nu ska jag sussa godnatt med er:)

åhnej, har magont

hej jag heter fia och har världens jätte ont i magen eller nått.
jag har varit ute och träffat sofie, liv, anton, fiffi, torre, joel,
jocke, linn, stoffe, johan och aa domtror jag.
nu ska jag ta ett plommon och äta hejdå.

en kul grej, bilder i minnen haha

jag gör det för en kul grej. haha jag älskar att kolla tillbaka
på gammla bilder och minnen sen vad ni tycker det vet jag ju inte:P
så en del bilder på mig och kappe hahah!




flera år sen nu så jag tycker lixom inte det är en big deal om jag lägger
upp lite bilder för skojs skull. hahah alla har väl varit små? ;)


var inte alls gammal ju och det höll i lite mer än 11månader.
kul faktiskt. vi var som två ihop klistrade papper heltärligt töntigt. aa! :P
vi bodde som hos varnn kan man säga? och så tvingade jag han att "gifta"
sig med mig.. jag skäms inte, vi var små! och hur länge sen som helst nu så:)

dags för bakning

gud vad denna skoldag gick fort, inte något som händer ofta om jag säger så..
men nu ska jag ut i köket och baka MMMmmMmMmM;)

mitt liv från och med om ett år och uppåt

har setat och pratat med mamma och freddy (min storebror) om ni inte visste det.
ivarjefall vi prata om hur det blir när jag flyttar hemifrån och när dom tror jag flyttar.
enligt mamma kommer jag flytta nästa år ( vilket jag vill också ) och freddy kommer bo hemma tills han ungefär blir.. 23 kanske..? vilket jag tror kommer stämma! även fast han är ett år äldre än jag skulle han aldrig klara sig att bo själv, helt sjukt men aa:) 
men somsagt jag vill redan flytta nästa år då jag börjar i gymnasiet och då sticker jag till en annan stad och fortsätter plugga där. men då gäller det att jag verkligen satsar på det nu och pluggar väldigt mycket nu så jag fixar det! för jag är trött på att bo hemma. allt det "jobbiga" som man måste göra hemma nu kommer bli så enkelt sen då man sköter det själv, alltså det blir lixom en annan grej än att bo hemma. 

sen senare med åren skaffar man barn, 2stycken vad jag vill nu ivarjefall hihi (a) men innan barnen vill jag åka med, pojkvännen..? haha utomlands ett bra tag. fyfan vad härligt mitt liv kommer vara hihihi. sen när man kommer hem igen flyttar man till hus för då har man bott klart i lägenheten, och så ska man ju ha barn också då måste dom ju få någon trädgård och sånt ni fattar;)
lagom stor säng till mig och.. pojkvännen? duger väl
två platser till.. han? och mig på söndagrna då man bara vill vara
min egna lilla garderob gulligt:)
sen huset måste ju ha vatten brevid sig, mysigt!

bild från i början av sommaren

vi kanske har någon likhet trottsallt. men i sättet, nej jag vägrar.
hellre skulle jag vilja ha en lillebror än lillesyster, jag lovar :P


för äckligt för att vara sant


åååhnej sofie stoppade aldrig upp en dumle i rumpan..
så jag åt den alltså inte heller;)

en såndär ta det lugnt dag



jag verkligen älskar när jag får kommentarer vilket jag inte får ofta alls, men ändå det är ju kul speciellt när man får komplimanger:) ' lucke ' fråga vad jag hade för planer idag. jag har faktiskt ingenting planerat är helt slut så blir att ta det lugnt. kanske ut och 'övningsköra' lite bil med mamma får se. sen ikväll bjuds det på massa goa frukter och en film framför det:)


aldrig äter jag en dumle igen. aldrig



jag har alltid haft problem att ätit dumle sen jag såg 'ciao bella' för några år sen. sen nu gav sofie mig en dumle och vad tror ni? jo deklart att hon har stoppat upp den i rumpan som du gör i filmen som jag sett. och jag äter upp den!! helt sjukt jag höll på att dö.. eller jag gjorde det :(

vi lyckas bra med allt, puss




muppiga bilder (aaaaaa)
vi var ute och ragga igår såhär såg vi ut,
ändå fick vi flera ragg bra elller? aaaaa:)

det är la inte okej va

den stilen ni kör med tycker inte jag är okej, det är bara de heltenkelt. helgen har varit galetbra ivarjefall förutom några smådetaljer. nu längtar jag bara tills nästa helg, men först måste jag ta mig igenom 5 skoldagar men inget är tjura över. snart kommer det bilder från gårdagen eller om dom blir tillåtna att lägga upp för vackra är dom inte eller vafan säger jag, vi/dom är ju skitsnygga:)



lite segare än alla andra

nu börjar vi kom till liv. liv och jag hähääh.. :D
vi har för en stund sen tvingat i oss lite frukost. och senare kommer sofie hit också men vi ska bara chilla galet ellllleer? :) aa de tror jag, men är vi inte fräscha och söta?

MEN SJÄLVKLART

från att vara asglad till att bli galen på riktigt!
NU FINNS INTE SKORNA I MIN STORLEK 37 HELLER MEN KUL, FAN VAD ARG JAG BLIR SUG AV MIN FETA OSYNLIGA!!

ett par skor hallå? -.-

nu blev jag arg, när jag kollade mejlen nu så såg jag att jag att fått ett meddelande där det stog och dom inte kunde skicka skorna eftersom jag inte var 18! jag såg det nu.. får väl be mamma sen när hon kommer hem och fixa det då. jag som ville ha dom nununununu men då får väl jag vänta liiiite till då..

lyssna på det jag säger istället


en bild från väldigt många dagar tillbaka. och ja jag hatar min webb också:)

men helt okej dag i skolan, rent utsagt så har jag varit galen.
fredag, skönt! kanske bror det på de?
aja senare drar jag till emelie där jag tillbringar
min fredagskväll med de andra.

strax idol med linnis

so big- iyaz

sitter nu med linn. hur länge sen som helst man umgicks med den tjejen!
just nu sitter vi bara och taggar till idol hähä myyyys:)

nu till fredrik och vi mot skolan

50 frågor:

1. pratar du fortf. med personen du kysste senast? ja:)
2. har du sett din bästa vän gråta? yes
3. har du gråtit över en kille/tjej? aa
4. blir du lätt svartsjuk? faktiskt ja. men ska verkligen ändra de:)
5. bor din mamma och pappa tillsammans? nepp
6. är du polare med grannarna? ja;)
7. gillar du någon just nu? ja fast nej
8. senaste piercingen? öööronen ;)
9. saknar du någon just nu? tror inte det, eller?
10. vart åkte du sist du reste? alltså utomlands thailnad för lääänge sen
11. gay? nää
12. har du däckat/spytt för du druckit för mkt? ja.
13. vad har du för telefon? just nu samsung, jockes
14. har du täckt någons hus med toa-papper? nej bara träd haha..
15. suger det här? ja, men jag har astråkigt just nu
16. har du varit på stranden? ja, fast i sommaras
17. vem är din bästis? linn eleonor sofie josé och johan är dom närmaste ivarjefall:)
18. vem träffar du mest av dina kompisar? alltså sofie johan liv, nej jag venne
19. har du bra syn? hoppas jag
20. har du varit på ett party? ja
21. vilket är ditt favoritdjur? fiskar
22. vilken är din favoritfärg? inte vet väl jag de :)
23. har du varit utomlands? aa men det var förr de:P
24. har du sett din bästa vän naken? jaa
25. vilket är det bästa bröllop du varit på? pappas och mammas
26. skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? haha ja
27. var är dina syskon just nu? filippa i soffan freddy i sitt rum tror jag väl
28. hur är din dröm tjej/kille? omtänksam, ärlig, nej inte vet jag haha..
29. vilken tid gick du upp imorse? halv sju tror jag
30. Vad ska du göra i helgen? aaaadu
31. vad står det i fjärde smset i din inkorg? vaaaaaaaaaad gör du? <3
32. vad står det i ditt nyaste sms? okej görde:D<3
33. vad har du för kläder på dig just nu? leggings linne skjorta
34. vad har du för färg på ditt hår? brunt
35. vad gjorde du igår? var i nyköping med eleonor och han? sen kolla idol med philip och sofie
36. vad är det första du gör på morgonen? kollar mobilen
37. vad ska du göra efter det här? röra mig mot fredrik
38. tänker du på någon viss person just nu? nej
39. vad är klockan just nu? 07.35
40. katter eller hundar? katter..
41. har du varit kär i en lärare? nej
42. vad längtar du mest efter till sommaren? lovet
43. vad önskar du dig i julklapp? pengar, en resa
44. sommar eller vinter? sommar!
45. bästa låten? just nu  so big-iyaz
46. bada eller sola? bada
47. är du kompis med någon nu som du varit tillsammans med? jarå:)
48. sminkar du dig? ja
49. vill du dö? nej?
50. är detta sista frågan? ja, trög?

inte ooookej

igår betällde jag två nya jackor ett par snygga leggings och,
och jag minns inte vad det var.. men viiiiiisst suger det att blogga
vissa dagar? aa precis därför blir det lite som det blir. 
och utan bilder, ännu värre!


men nu ska jag göra mig i iordning för kvällen sen sätta på en film;)

kolla vilken tjej!

visst är hon fin, aa och jag är stolt över henne, det är min
vän. linn heter hon och hon är fantastisk bra.
det är tur att jag känner dig, vet vart gränserna går och hur du 
fungerar, vet hur bra du är även fast du kan explodera, men du
är ju inte ensam. vi har ju likheterna right? 
jag älskar dig linn du är verkligen underbar.


nu är de beställda


så himla läckra, och snart är dom mina:)
och då blir jag hela 11cm längre
från 157 tiiill 168..!

10.10, så missa man

säg inte att jag är där igen..? neej för det är jag inte!
kommer inte hämna där heller. för, nej aldrig :D

jag som har problem att väcka folk

johan är här och han ligger och nästan sover, eller så sover han?
jag ska och göra mig i ordning för kväller nu och väcka grabben
sen ska han få ta sin cykel och trampa hemåt i det varma vädret..
men natti med er :)

tjejkvällar med dom bästa

sitter nu i felicias rum med allesammans, vi har nyss käkat frulle
och jag ska snart röra mig hemåt.
men kvällen igår var hur bra som helst man fick sig go'a skratt.
körde lite perversa spel haha kolla film snacka och var ute lite också,
idag vet jag inte vad jag ska göra men något hittar man väl på ;)

äntligen fredag

är hemma nu för att packa och käka vårullar. sen vid sju ungefär drar jag till felicia där brudarna och samlats för tjejkväll. kommer bli lika kul som vanligt! 
men det är väl ändå inte bara jag som tycker det har blivit typ istid ute? verkligen askallt ju :(
så känner för denna outfit idag, vad tycker ni?

hähä snygg. eller... ??

mitt andra hem (L)

hemma hos jolin nu vi håller på att steka hamburgare fett gott.
blir inte så mycket blogga av nu förns lördag eller nått så tänkte
bara skriva lite nu när jag har tid.
ivarjefall så blir det tjejkväll imorgon med bio, galetgalet hos felicia,
sen tälta, haha ja! i denna kyla ;)

min dag idag

efter skolan bar det av till nyköping blev lite inhandlat lägger upp imorgon vad för nått det blev. in till nyköping kom det även några andra som vi satte oss på donken med och käkade, eller alla åt men inte jag.. men kvällen tillbringades hos sofie som igår, helt okej med tv tittande och spel, förutom att jag hatar mensverk :(
men som ni ser har jag inte haft tillgång till någon dator idag så därför ingen bloggning, men imrogon roligare inlägg de lovar jag haha;)

RSS 2.0