Godmorgon


då jag var blond och testade emelies löshår!

Idag är jag brunnet och ska testa ebba löshår. Om det ser helt ok ut så drar jag in och fixar eget. Fast det löshåret har ju dock lite rött i sig. Får se om det blir någon färgning isåfall också. (Ska isåfall inte ha det för längden. utan för att få tjockare hår!)

se skillnad på vad som är rätt och fel

du kan aldrig inse när du har gjort någonting fel. att lära sig se vad som är rätt och fel har du svårt med. istället ska alltid jag gå tillbaka till dig och be och förlåtelse och verkat vara dum i huvudet som blivit sur på ingenting. nej. det ska jag inte nu. för jag är tamefan mig inte dum i huvudet.

Här pluggas det inte än. jag bakar! och jag ska tröstäta!

Imorgon till mina saknade

kollat bb och ätit........ pluggar ikväll nu måste ja packa. PUSS

Jag tror man väntar föralltid.

Soler skiner in i hela lägenheten trotts kylan utomhus så är det mysigt. 
Men jag ska sitta inne och plugga, det känns ju sådär. Men nu är det bara att sätta igång med allt som jag ligger efter med. Lättande sen när det är överstökat!:)
Och är det bara jag som går och små äter massa onyttigheter när man ska ha mensen? :( Inge kul alls. Fast det går ju inte att motstå.. Därför blir det gymmet ikväll med. Om jag är klar med allt plugg förstås!




Tanken på det får mig att gråta av lycka. Medans verkligheten får mig att gråta av otur.

Du är ett odjur.

Blev dock ganska sent igår så helt seg idag. Kom ju hem från oscar och grabbarna vid aa sent för mig iallafall för en vardag. Men det är bara att röra sig mot skolan trotts att jag är helt slut.

kom förfan inte till mig sen när du tjurar sen 'över ditt nästa problem'.

In my asshole

Kom hem för några minuter sen. Och nu ska jag bara sova och drömma om något riktigt jävla bra. Godnatt.


Så det kan vara

Ojdå vad är jag på för humör? Jag är så arg och ledsen men så glad och vettefaan :)

Det tar aldrig stopp

Två bilder från igår bara sådär. Sen hur bra och snygga dom är, är en annan sak.
Jag känner för en frukost på stan. Men hm det det det får vi se bebisar:D





Det är inte lätt när det är svårt. 
Ibland undrar man vafan man håller på med.

lördagen

klockan är ju som ni kanske vet nu 13.28. Den är ju ställd nu en h framåt! :D Okej bort från det. Igår trodde jag att det skulle bli en hemma kväll så tråkigt som vi hade! Men istället tog jag och sofie bussen in till nyköping, köpte godis. Gick en heldel..:) och senare träffade vi emilia också. Då tog vi bussen med henne in till Brandkärr. 

När vi sen var hemma så stack vi till John där Anton Oscar Marcus och dom andra var. Och så blev det ett kall promenad hem mitt i natten. klockan var runt 05.30 när vi äntligen var inne i värmen igen.

Dock så kunde dethär blivit en bättre lördag. Men skit it de. Helt ok ändå.
Vi har precis gått upp och det är väl bara dags att börja röja i rummet.. :)

sol och iskallt

Nu drar jag ut!




Min fredag

Sofie ligger i min säng och sover. Och jag sitter här och har sovit klart!
Var en sväng inne i nyköping igår, två skor fick jag med mig hem. När jag kom hem sen var jag mer än slut så tog mig en powernap mellan 19.30-21. För då stack vi till Eleonor där det var en heldel andra folk. Blev filmtittande och singstar. Och det är sant att Sofie och jag ägde alla på singstar. (jag hatar ordet 'ägde') men ändå ;) vi gjorde ju det!
Vi tog bussen hem nångång efter 02.30 och när vi sen var hemma somnade vi till solsidan. VI SOM SKULLE DYGNA. så de kan gå.

Hoppas att hon vaknar snart annars.. :D

Träning och solning check

Kom nyss hem från Ramdalen. Tränade i ungefär 1h och la mig i ett solarium i ungefär 20min. Uppe på gymmet körde jag järnet ja lovar. Jag har problem att svettas bland folk, det är det VÄRSTA jag vet. Men vem fan var det som lökade sönder? hihi. Snusikgt:( men vad gör man inte för en snygg kropp i sommar? :D
Såhär ska jag köra ända fram till sommaren. Bli att gymma imorgon efter skolan också , gillar det här:)


picni

dagen år bi i bider. orar inte sriva något ni inte attar ;)





Känns som en bra dag

Skööööönt. Ska börja göra mig i ordning lite nu för att gå till skolan. Känns bättre än vad det brukar pga att det är 6 grader ute redan nu 07.00 på morgonen!
Får se om jag efter skolan drar till gymmet igen. Eller om jag väntar tills på onsdag då sosso skulle dit. Annars har jag inga dirketa planer för dagen :)

Gymma

Mitt tangentbort är et dam. an ty inte sriva som ni ser? Däröör udaterar jag adrig eer . Men sa örsöa itta någon som an ixa det åt mig ii ;)

Iaaa så an jag ju sänga in två bider idag å mig oc ssosso cooa. eta bebisar.



Dålig uppdatering..

Dålig uppdatering pga att det suger att blogga utan bilder. och jag har lyckats med att göra satt inte mitt tangentbord fungerar IGEN. Så just nu sitter jag vi min lillesyrras laptop ;)

Förövrigt.
Igår hängde vi på korren till vi nästan dog. Så Sofie och jag stack till någon fest. Men det sög! Hade nog hellre tillrbingat min kväll hemma isåfall! Annars idag, så ska jag förmodligen till någon annan som skulle ha fest. Ska nog dock inte dricka, ingen dirket större lust till det. MEn fårse men fårse, kanske inte ens ska dit:)

Har legat nu och mysit med min kissenisse ett bra tag och känner att jag vill UT. Men först ska jag nog hem till Sofie och väcka lite. PUSS

ojdå fräsch chey :D

Godnatt dude's

Ibland känner jag mig säker, att jag verkligen är säker och vill. Men ändå ibland blir jag bara osäker. Jag ångrar mig vad jag än gör. Uuuäk på såntdär när man inte ens förstår på sig själv! Jag bäddar ner mig nu med lite musik i öronen. PUSS :D

Ut och springa med Sofie

Det här känns bra. Jag drar ut och springer och imorgon får jag gymkortet. Here i come!

Gammal bild va


Får bli en gammal bild på mig och mina fina ven.
Efter jag varit hos sosso en stund med dem andra där. Gick jag över till José en stund för snack. Nu så ska jag försöka få igång solsidan och kika på det sen SOVA. Hehe min madrass till sängen, mina kuddar, och mitt täcke är ju hos Sofie. Så jag paxar väl soffan inatt? ;)

Fullt ös medvetslös

Trött idag, så blir det när helgen varit i fullfart i helatiden. Men det gillas! ;) Tar strax bussen hem till Sosso där Michelle också är. Blir förhoppningsvis att bara umågs och ta det lugnt. Kör på mjukisar dit. Är helt slut verkligen. Ska vara hemma ganska skapligt ikväll så jag orkar med dagen i skolan imorgon också!

Sooner or later it all comes crashing down

Som ni minns så stack jag ju till donken igår med Dennis Sofie Joel och Jocke. Sen på kvällen blev det Josés place. Fest. såja. Sov sen hos Sofie med 7stycken andra;) Dock så var det trångt och så, så vissa gick hem.. Men var en toppen kväll igår ändå.

Bilder kommer upp senare från i lördags och igår :)


Jag borde ta all skit på mig, och det gör jag också. Men felet jag gör är ändå inte lätt.

I keep on ducking, keep on ducking
And nothing helps
I can't stop missing you..

Vinar lite innan cheesburgaren

Ja första gången vi testar röttvin. Trodde dock att det skulle smaka apa. Men där hade vi trottsallt fel. Därför blir det att vina nu lite innan vi tar bussen till Donken ;) puss till er


Vi töntar oss just nu

Jag och Sofie ``extrahund`` töntar oss just nu. Medans hon gör sig i ordning:)


Om 30min tar vi bussen till Gumsbacken. McDonalds

Vad vill kvällen idag?

Nu går jag över till Sofie. Planerar vad kvällen vill bjuda på;) Kanske någon grillning och lite dricka med några fina vänner på Jogersö? Eller på balkongen? Eller kanske Tälta... Hmm röj, eller mys? Vad blir det? :D

Skönt med en extra ledig dag






Bra kväll igår, eller helt okej! För mådde illa lite sådär först. Men det värsta gick över när saken gjort sitt;) Ska vara lite gullig att hjälpa mamma med att bära ner saker till förrådet. Sen får jag se vad som händer på eftermiddagen. Har iallfall planerat in att jag ska med Jocke Liv och Dennis in till Gumsbacken för lite cheesburgare hihi;) Fast det kanske blir senare ikäll, får se hur dagen blir planerad!

Är även ledig imorgon så vad händer ikväll?

Grattis Lalle 18år

Kvällen igår vart lång, blev charade spelande, videosar, och en j*kla massa asgarv hemma hos sosso med josé sofie johan jocke hampus. Guldkväll! Är hemma nu och har precis ätit. Ska fixa mig i ordning sen rör vi oss hem mot Lalle som fyller 18idag. Blir lite partaj där. Sen hem till José där fortsätter kvällen.


Det kommer alltid finnas något

Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men båda har ju problem.

Tänkte bara blogga lite fort och säga att jag är hemma från skolan nu. Och ska ut nu på en gång och möta mina fina tjejer så ska vi fixa lite mysigt tills ikväll då vi träffar våra grabbar. Kvällen tillbringar jag på helt andra sidan i Oxelösund ;) Så jag sover där.


Idag ska jag också till skolan !

Prata nyss med Sofie i telefonen jag kila över till henne så tar vi sällskap till skolan. Tjejen hade försovit sig ( det borde ha varit jag som gjort det ) sov 1h inatt, somnade vid 05.15 ungefär ;) JAG gjorde det ja haha!



Vi är otroliga, det är sjukt haha..

Bara för att vara elak

Jag har världens finaste lillesyster och nu är hon tjurig på mig för att jag lägger ut den här bilden. Så jag ska försöka gå och krama sönder henne lite. Eller kommer ju dock inte få röra henne. Men skiter jag i vi båda vet vem som är starkast;)

Jag tänker FAKTISKT för mycket

Det finns saker jag bara stör mig något otroligt på. Saker som känns kan förstöra det mesta. Men går jag efter det och förstör så ångrar jag mig. Det är bara så jobbigt ibörjan. Det blir nog säkert bättre. Om jag bara kunde sluta tänka för mycket på saker som kommer BLI bra. Herregud sådan jag är. Hheheh Nu ska jag ladda för en riktigt läskig film :D

Jag har riktigt tråkigt

Det suger att vara sjuk. Går till skolan imorgon trotts att jag är sjuk! Sådan jag är ;)

1. Är du singel?
 Ja

2. Är du lycklig? Ja det är jag absolut bara uttråkad just nu;) 
3. Är du uttråkad? Just vad jag sa, ja
4. Är du ledsen? Nej :)
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Nej
8. Är du en cooling? Haha jarå!
9. Är du från Irland? Haha vafan, nej! 
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Dem var

Skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jodå det gör jag haha
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja..
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? OM jag har
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för henne? Yes
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? Hehe maybe ;)
7. Är du kär? Ja
8. Vill du gifta dig i framtiden? Ja verkligen

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Katt
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Bästa vänner.
5. TV eller Internet? Internet såklart!
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Både två
8. Pengar eller lycka? Man kan ju inte vara så lycklig utan pengar. Båda 
9. Dag eller natt? DAaag
10. MSN eller mobil? Mobil

10 ”Har du nånsin…”
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Ja.
2. Brutit ett ben? Nej.
3. Gjort nåt du ångrar? Ja :/
4. Hoppat Bungee Jump? Nej men ska!
5. Ljugit för någon du tycker om? usch ja.
6. Ätit en hel tårta? Nej.
7. Gjort bort dig offentligt? Flera gånger ;)
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej. Eller förut ville jag väl det.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Inget har dött
10. Velat försvinna? Ja

Skit
Vad såg du på tv sist? Någon film
Vems blogg läste du sist? Dessies fick den här från hennes! haha
Vad åt du sist? ris och korvstroganoff
Vem pratade du med sist? Freddy
Vad sa du? ”Hejdå”
Vem ringde du sist? Eleonor Andersson
Vem messade du sist? Joachim Nilsson
Vad läste du sist? sms haha?
Vem pussade du sist? dendär ;)
Vem kramde du sist? Filippa
Vem bjöd du sist på något? Vet inte känns som det var år jag var utanför dörren. pga sjuk ;)
Vad köpte du sist? Samma svar som på den innan, inte varit ute och handlat. Eller halstabletter igår!


skriva av sig inlägg

Har alltid fått hört att jag 'är stark' men känns som det har runnit ut i sanden. När alla känslor kommer på samma gång, när man lyssnar på musik som får än och tänka på speciella saker, saker man varit med om, saker man kommer ihåg, saker som förändrats vissa kanske blivit bättre? När jag är själv, ska sova ensam så kommer allting påengång. Då kommer tankar som jag önska man bara kunde lägga bakom sig. Det finns en heldel saker man vill ska vara som förr, saker man saknar, kanske längtar efter, eller vill ha..?

Allting är så bra när jag är med världens bästa vänner, när man har saker och folk omkring sig lixom. Det är när man försvinner i sina tankar när man är själv det blir så jobbigt. När allting kommer på en och samma gång. Tycker även jag har världens förändringar beronde dag till dag. Ena dagen känner jag något, andra dagen något helt annat eller ingenting. Försöker även med skolan ordenligt men är ju inte direkt kul när man vet att andra lär sig allt så mycket fortare och bättre. Fy vad negativ jag är nu fast det blir jag ju när jag har m*ns.. men det är ETT skriva-av-sig-inlägg. Inget mer med det lixom? Men jag brukar för det mesta se allt på den ljusa sidan, allt det fina man egentligen har! Det kan bara bli lite mycket när allt kommer samtidigt, speciellt när jag är helknas och inte ens förstår på mig själv.  




Vad är det för något jag åkler på?

Kom nyss innnanför dörren. Jocke var gullig och skjutsade hem mig (vilket han brukar göra) :) Mådde bra där. Sen nu när jag kommer innanför dörren hemma känner jag värk i både huvudet och i kroppen. Även yr och illamående! Hade iallafall en bra kväll tills nu. Juste var även en snabbis in till Nyköping och käkade med la familja mysigtmysigt :D


Saknar min ebbalebb

Väldigt gammal bild på mig och ebbis hihihi ;)


Godnatt dude's

Nej nu har jag sett klart på tv och ätit upp mina varma mackor, så nu går jag till sängen. Blir nog hemma imorgon med pga av halsen. Lika bra att den blir helt bra, är ju ändå så pass kort dag imorgon. Slutar egentligen 12. Men istället kommer Joachim hem hit då och hämtar upp mig så åker vi till honom! Så godnatt med er♥

Vad var det där?

Vi delade på kärlek. Jag tog kär, du tog lek.
 
- Varför gillar du inte mig?
- Du är ett blaskigt, ouppfostrat kräk!
- Jag menar, bortsett från det.

Aldrig älskade jag dig så djupt som när jag höll på att mista dig.

Det säger alltid att den rätta personen dyker upp så småningom. Min måste blivit påkörd av en lastbil.



Man har känt igen sig va? Men inte nu vavava;)
HEJDÅ SÅ LÄNGE NU SKA JAG IN DUSCHEN


Nisse och jag har stekt i solen

vid 11.00 tog jag en promenad till tandläkaren och sen hem igen typ på en gång. Satte mig på ballen och faktiskt solade lite grann. Riktigt skön må-ja-säga! :) Gud så man längtar till sommaren nu, det är sjukt.

Mina fula katt fittnisse hihi;)


Sur glad arg trött vafan är jag?


Somnade med oborstade tänder och sminket på fett ofräscht, men pga av att igår kväll var jag allt som man inte vill vara, arg sur ledsen trött så det fick bli som det blev.

Vet ni förresten att det är internationella kvinnodagen idag, och även äckliga semeldagen. uäk! Och jag stannar hemma från skolan. För min hals är helt förstörd och lite personligasaker. Ibland vill man bara typ kunna gå i ide?

En sak som kan få mig lite gladare kanske. Ska försöka eller jag SKA fixa ett gymkort sen blir det att träna fett tills sommaren kommer för då jag ska tjocka mig så himla mycket! Ska även gå i sommarskola i 3 veckor inte lika kul, sen sommarjobb såklart, men alltid skönt med pengar att röra sig med så det gör absolut ingenting! :)

You make me feel so good

Nu ska jag äta pannkaka :O
kissikissimurran, ikväll faaan vad jag ska mysa då hihihi♥


Bilder från igår














En bra lördagskväll

Helbra kväll igår. Drog till Casper där alla andra var och festade. Hade även vattenpipa där, SOM MAN HAR SAKNAT! :D Minns i sommras då den följde med oss överallt. åh! Iallafall vart en toppen kväll iallafall, vingligare än vad man trodde dessutom ;) Slaggade hos Joachim och vi kom för en stund sen hem till mig. Ska strax käka sen röra oss neråt mot stan. Bilder kanske kommer upp senare (bror väl på om dom är dugliga) hähä.


Tiden läker inte alla sår


Du har och kommer alltid vara min pappa spelar ingen roll hur lite vi vet och känner varann. Men min pappa kommer du vara. Och världens bästa, spelar ingen roll hur dumma saker du gjort och gör. Spelar ingen roll hur mycket du sviker, så älskar jag dig ändå vill att det ska du ha klart för dig. ´´tiden läker alla sår`` det är lögn! Alla har det inte lätt. Och du borde få börja om på allt och få det mycket bättre. Det skulle inte skada dig. Livet för dig borde nog ändå kännas meningslöst. Det är då inte rättvist.

En fredagskväll hemma förengångsskull

Tråkigt bildlöst inlägg.
Iallafall.. var jag precis och solade lite. Tyckte det behövdes:) Ikväll blir jag faktiskt hemma med mamma! Hon blev riktigt glad, inte ofta jag med fri vilja är hemma en fredagskväll. Skulle egentligen och träffa mina fina vänner. Men somsagt så valde jag att stanna hemma. Är ju ändå väldigt trött och sliten ! Men imorgon kör vi på annat, sover även borta imorgon så vet itne hur mycket uppdatering det blir då. Men ha en bra kväll puss :D

Godnatt mina fina

Min mage, döda den alltså. Faan's magont :(

Jag bäddar ner mig lite till och somnar. Sover knappt på nätterna längre. Inge kul alls. GODNATT♥


Se vad duktig jag är

- Städat min andra garderob, check.
- Läst lite i no'n, check.
- Duschat, check.

Nu ska jag kolla lite i so'n, sen träffa Joachim. Kanske några andra pepole:)


Bild från i backen igår


Står helt cp på bilden javet.. ;)

Gick susen igår i backarna. Sosso och jag körde som två gudar. Och Freddy ja vi vet redan att han äger i hela backen.. Fast vi blir också så bra snart ju :D Blir att åka dit någon mer gång innan vi beger oss till Romme! Ni som åker på era plankor (skidor) jag säger det nu, byt till bräda. Är ju så mycket häftigare och ballare ;)

Dock så ramlade jag sista åket och slog i rumpan. Har knappt kunnat sitta. Och vad gör man i skolan? Jo sitter ner inprinsip helatiden! Så blev hemma idag.

Nu vi och våra brädor

Bara för att nu drar vi uti backarna med brädorna. PUSS 



assåå så het

sooofie här, ni vet http://soolloo.blogg.se ?
aa nivet, hon.  haha gratis reklam för min blogg, hihi tack Fia!  ;)
Men nej nu så är vi döds taggade till att åka bräda ikväll, vi borde plugga lite nu innan men jag orkar inte och jag tror inte Fia gör det heller... Haha nejrå men nu så chillar vi bara och är lite nervösa inför ikväll men som sagt vi är fortfarande taggade!
men nu så ska jag inte störa er längre, puuuss hej ♥


sweet flikka, jaja


RSS 2.0