RESA RESA RESA



Åh, det är så många som åker iväg nu utomlands. Är hur avundsjuk som helst :(
Jag vill så gärna resa, älskar ju det. Fast jag vet ju inte vart, med vilka isåfall.
För Jockes familj vill åka till Thailand, hur mysigt skulle det inte vara att åka med dom nu i feburari eller något? Sen vill jag resa med några kompisar i sommar också till tex aiyanapa, hur roligt lixom? OCH så vill jag ju resa med pojkvännen i sommar, bara han och jag, bo på något jätte fint hotell och så  :) :) OCH så vill jag ju absolut resa i november nästa år, med min familj då mamma fyller 50. Fast det är nästan hundra att vi redan ska ! 

Jag ska ju föröska skaffa jobb nu och sparaaaa pengarna och inte spendera dom på massa fika, kläder osv. Så jag kanske får råd till någon av resorna jag vill iallafall !! Är ju bara så himla dålig på att spara och dessutom så det ju så svårt att välja vart man ska åka och med vilka :(

Ni som ska resa nu iallafall får ju har det så riktigt himla bra!!


I have lost the most important



Bra bakare

Jockes och min knäck bakning igår, lyckad som ni ser ;)


I love you




Tack för att du står ut med mina aggrotioner jag får ibland.. tack för att du är du och tack för allt. Finare människa än dig finns det inte. Du gör allt du kan för en. Hur jag kunde tvivla från början mellan oss förstår jag inte. För nu älskar jag dig mer än allt annat Jocke ♥

Skoldag osv osv

Hej på er! I skolan idag kom det några elever från Mjölny som sålde saker till oss som man skulle köps till sina kamrater, helt ok faktiskt. Bara att det var super varmt och mycket folk. Skippade dock den där 3h redovisningen som skulle vara i aulan, orkade bara inte sitta och lyssna..

Ska börja laga mat nu, blir enkelt hemma gjort potatismos och köttbullar, och dessutom så har jag köpt hem godis till ikväll mumma ;)
Morrondagen ser jag fram emot, en hel dag och kväll på stan med mina fina vänner ebba och eleonor, sakar dessutom att gå i deras klass :( Men då så umgås jag med dom imorgon extra så mycket!!

Här har jag även en bild på tröjan jag köpte igår!  

Varit på stan

slutade vid halv tolv idag så jag hann en sväng på stan! Dock så fick jag gå ensam eftersom ingen annan hade slutat skolan, bara jag som slutar så pass tidigt ;) Köpte en kofta, ett par skinnhandskar, en annsiktsmask som jag ska annvända ikväll och fräscha till mig lite, hur skönt? och fick även med mig två armand!

 Kofan som jag köpte är dock inte med på bilderna, men tröjan på denna bild blir nästa shoppingplagg.


Ser det ut som jag?

Haha syns det att det här är jag??? Och den tredje bilden ska ni veta att jag bjuder stort på. Tycker faktiskt själv att jag aldrig har sett ut sådär i ansiktet, jätte skumt ju :o




Hemsk lördag!!

Åh.. jag är hemma ensam och är barnvakt till Filippa en lördag. Trodde faktiskt inte att det skulle vara så illa, men nu har hon ju släppt in sina kompisar ( små fjortisar ) och jag är på uruselt humör så jag ska snart kasta ut dom. Det låter som att jag hatar barn? Men faktiskt så gör jag egntligen inte det. Men just nu är jag så negativ för att jag är helt forver alone och har super tråkigt!!
Några tips om saker man kan göra när man är ensam? haha.. mobbad. Jag går faktiskt snart under jord. Det ända man gör är ju att man får massor av tankar i huvudet. Det är hemskt.


Det här behöver jag nu, träffa några kompisar dricka vin äta lite gott och snacka!!


Lördag förmiddag

Just nu :


Ska börja göra mig i ordning, sen måste jag hitt-på-nått.Är så pass rastlös! ;)

LOVE

Andra gången jag opererades när min fina var med innan!


så länge du älskar mig är det du & jag

Hoppar skolan idag

Försov mig imorse, stressa upp så att jag skulle hinna med bussen iallafall till sjukgymn.. Var verkligen helt av haha så jag hoppade skolan idag och åkte hem för att sova några timmar. Jag behöver det, ögonvitorna är gula och jag ser helt förstörd ut.. Natti med er då!


RSS 2.0