så länge du älskar mig är det du & jag..


Fina dagar..

Drog till Strångsjö igår. Massa grillmys :)










Vid åtta imorse var jag på lasaretter iiiiigen. Och fick ström i benet. Hade i det då föör att hitta några fler muskler i benet. OCH det gjorde jag, går mer som en vanlig männsika nu! Dock så var det himla läskigt, är känslig mot vissa grejer, så fick väl ur mig ett antal tårar.. fånig jag är ;) Iaf ska jag gå dit igen på måndag o torsdag och därefter får jag ju ännu fler nya tider! 

Nu ska jag fräscha till mig duscha, peeling, mask, raka benen osv.. sen har jag saker att fixa. Kanske plocka ordning lite.. och slipa en hylla! Skönt med slapp dagar ibland, fast dock så blir det annat ikväll. Ett bra tag sen det bjöds på go dricka med fina kompisar ;)

mys

fint folk o fin katt. Njuter i solen vid poolen. Det är är man lever livet. hos föredetta grannarna även släkt!! :)
 


Mina muskler är borta..

Var på lassarettet även idag och fixade och kollade lite.
Ni ser ju på bilderna att jag tappat musklerna i benet så håller på att träna upp det nu, vilket är jätte jobbigt och hur svårt som helst.. Åker tillbaka dit igen på fredag. Då kommer dom skicka in stötar i benet så att jag kanske hittar och vet hur jag annvänder några muskler.. För det är ju de.. jag har glömt bort och vet inte hur man gör för att hitta dom och vet inte hur man annvänder dom. Men på fredag kommer jag väl igång lite bättre ;)



Fick en varning om att det är viktigt att träna benet nu. Det får inte bli smalare.. Eftersom det måste vara upptränat sen tills nästa operation!!
Har verkligen aldrig tyckt att jag har stora lår men ser ju dock ut som jag egentligen har jätte stora på bilderna..;)

Min favvo chinchilla hihi..

Igår var jag hemma hos en kompis dennis som precis har flyttat in i en lägenhet. Höll på att dö när jag såg vilken gullig hårboll han hade. En chinchilla hihi.. ;) Dog ännu mer när jag och jocke höll på att lyfta den i håret! haha..


Iallafall så jag kom nyss hem, har varit på jogersö!!
Ha en fortsatt bra dag, puuuuuuuss :)

Godmorgon...

Godmorgon.. inte för att jag vaknade nyss men sov länge idag!
Jocke kom hit igårkväll. Gjorde ordning glass och bär tills han kom. Sen resten av kvällen vara bara massa mys hihi :) Sen på morgonen när vi vaknade var han redan vaken, så för engångsskull fick han ligga och vänta på mig!
Iallafall så har jag hunnit med och varit på stan en snabbis idag, så nu ska jag äta lite lunch! ;)

Kvällen här om dagen med dessa tjejer, och sosso!


Längtar tills ikväll..

Ikväll kommer min kille hem, hihi OM jag längtar ;) Jag ska faktiskt vara riktigt gullig av mig då, så typiskt mig att vara det!! Fast.. näää ;) Ska iallafall göra jätte mysigt till oss när han kommer hem! Plus att vi har 3 månader tillsammans imorgon.

Igår kväll drog jag hem till hanna där alla andra tjejerna var. Satt ute på balkongen länge och pratade *mysmys*. Vi spelade även anden i glaset.. dock så funkade det inte, undrar vad vi gjorde för fel? För det ska jag funka.. Tror inte ni på andar? Jag vet så mycket saker som har hänt i min släkt och för mina kompisar, tycker det är häftigt och vill även att något läskigt händer mig, dock inte när jag är ensam..;)

Nu: ut...


Man kommer ingenstans med att ljuga. Om du bara visste att jag vet om..

Obehaglig natt...

Ingen uppdateringen igårkväll men ni fattar väl varför?? Det var ju hemskt! José kom hem hit oss på en kvällsfika, massa prat och även lite massage:) Satt i lägenheten som var helt nersläckt, inga lampor fungerade. Och tv'n fick vi stänga av trotts ovädret, och datan vägrade jag att starta.. Förstår inte hur folk tänker när dom sitter vid datorn när det åskar o blixtrar.. :(
HAHA så här satt vi, men dock lite mysigt ändå. Var ju hundra år sen jag träffade José!!




Duktig jag är då..

Hej på er. Har hållit på i vardagsrummet nästan hela dagen, vi håller på att göra om! Så Matte kom över och hjälpte till han med. Tur att han finns hihi:D
Fast dock så är inte de det ända jag gjort.. Har även varit på lasarettet, inge ovanligt va?? Typ som mitt andrahem känns det som, uääk vad jag är trött på det :(

Imorgon vill jag ha soligt väder! Isåfall drar jag mig ner till stranden :) Fast vet inte riktigt hur det kommer se ut med mitt transformers ben höhö.. Jag lovar det ser förjävligt ut. Komma där i bikini sen en jävla byggställning på benet..! :(

Ungefär såhär då..



Ska bli kul att få träffa josé ikväll, det var fööör längesen!!


Nice guys...



Har verkligen fastnat på den.. :)

Nu hemma i lägenheten

Länge sen man fräschade till sig. Ni får ta mig som jag ser ut nu hehe;) Iallafall så sitter jag med sosso hos mig nu och pratar om det mesta. Senare går vi ut och träffar killarna.. :) Vi höres

Äntligen sol!

Godmorgon på er! ett snabbt inlägg nu sen ska jag äntligen ut i solen.. jag ska gå hem till Minna, min moster alltså. Det får ta den tiden det tar men jag ska ! Så himla skönt att få komma ut lite på riktigt, något jag längtat efter nu, så nu ska jag pressa i solen hihi;)
Blir även och träffa en kompis vid 14, som jag inte har sett på länge! så himla mysigt!! :) Känner att det här blir en bra dag för mig, så fan om någon förstör det.. ;) 

Här är jag och min pojkvän söta va??? ;) vi är så charmiga.. Älskar att umgås med honom, dock så är han i Finland nu men kommer om nästa helg. Dagen innan vi firar 3månader. Åh :D Men nu skiter jag i det här och drar mig ut istället, jag har saknat solen, och solen har saknat mig. Puss sålänge!!  

Negativt inlägg..

Hej ni lär ju har blivit gamla för så pass länge sen det var jag skrev.. !!;) Men ska jag vara ärlig så har jag inte haft något att berätta om. Jag gör inte så mycket omdagarna, jag gör det jag klarar av.. Ni kanske inte visste att jag skadat knät?? Ni som är nyfikna kan ju läsa..

Jag har haft en skada i knät som jag märkt av när jag spelat fotboll, har ramlat och skadat mig och fått rejält ont satt jag har fått hoppat på kryckor. Första gången hände för flera år sen. Men nu senaste gången var för ca 2månader sen, spelade fotboll FÖRSTÅS ramlade och kunde inte gå.. hoppade på kryckor ovanligt länge så inte förrän DÅ fick jag tanken på att jag har en skada i knät! kunde inte gå ordentligt på mer än 1 månad!Gick till flera olika läkare och alla påstod att det inte var något speciellt.. Tills jag äntligen kom till en bra läkare som såg till att jag fick komma in på manetröntgen.. Där såg dom att minisken och korsbandet var av.. Fick en akutoperation som vart klar för några dagar sen. Dom opererade minsiken så nu har jag en ställning att gå med, den ska jag gå och hata nu i 6 veckor.. japp det var mitt sommarlov!! Efter det är jag lugn i två veckor sen dags att operera korsbandet,vilket betyder en större operation:(
Tycker det här är jätte tråkigt, jag älskar att vara ute, springa iaf gå raskt och långt, bada, shoppa, festa träffa kompisar osv.. Nu kommer jag ner från trapphuset och efter det är jag helt slut. Men det är lite bättre nu än vad det var dom två första dagarna efter operationen, kräktes ständigt och kunde inte ens gå, fick använda kryckor då också!
Så det här är bland det värsta som hänt mig,
jag kallar inte det här ett liv, ett totalt förstört sommarlov! :(

Men det här såhär mina ben ser ut nu med ställningen som jag ska ha i 6veckor.. använder dock inte kryckorna längre som jag talade om. Inlägget är väldigt negativ men usch så det är. Får lära mig att försöka leva livet på ett nytt sett ett tag framöver istället och bli lite posetiv, kan ju iaf sola något jag gillar, om det bara kan bli solväder taaccckkk!! :@  hihi;)

RSS 2.0