Älskar fina fredagar

En bra fredag igår. Umgicks med min fina. Vi var på middag hos Roger o Therese blandannat. Sen gick vi hemåt och då kom Hampus och Sosso förbi! Blev ner till ica och handla gott till en riktigt trevlig kväll. Satt ute på ballen, spelade spel snacka och myste.. :) Trotts att Hampus och Jocke fuskade så vann vi;) 
Efter rullade dom hemåt, så jag och babu satte på en film en stund. Tills jag märkte att jag var påväg att slummra till. Så vi gick ut en sväng till alla som var ute vid stan. Inge vidare kul egentligen. 
Drog inte länge till så var vi hemma igen med Johan då också. 

Nu imorse vaknade jag och Joachim vid 11.30.. fick ångest. Sover alltid så länge när han ligger brevid. Men nu är vi uppe och han har åkt hemåt! Jag ska ut på balkongen och grilla. GOTT! :D  



Du är min pojkvän och samtidigt min bästavän. Man mår bäst med dig, skrattar mest med dig. Jag bara ser framemot allt fint vi har och allt fint vi kommer få. Så himla bra.

Promenad med min finaste

Inget gymma, tog istället en promenad i någon timma med bästa. Efter det så var vi helt slut så gick hem och lata framför en film. Han åkte precis hem så nu ska jag om ett tag bädda ner mig och sova. Mer än härligt faktiskt :) Och jag måste bara påpeka att han är nog världens bästa pojkvän hihi.


Mår bra med dig är det minsta jag gör. bästa

Jocke kom och hämtade mig efter skolan. Så stack vi hem till mig. Nu åkte han precis iväg med en kompis, dom skulle fixa någonting.. Jag själv ska försöka få i mig något att äta, om bara mamma kunde ta och komma hem någon gång! Sen träna OM JAG ORKAR.. :( Annars träffar jag älsko istället. Det skulle vara trevligare. Men känner ändå att det var ett jäkla bra tag sen jag rörde på mig.. aja. Får se hur det blir. pussssi




Skriver för den tid som blir över

Dålig med att skriva varje dag. Men skolan är igång igen så mycket där, har städat här hemma, shoppat och umgås mycket med pojkvän och kompisar. Vilket är viktigt för mig för att hålla igång med allt annat tråkigt som städning, plugg och ska börja träna igen också. Dock bara mage rygg och sånt eftersom jag inte får anstränga knät ! :( Men den tid som blir över tar jag framför datan ;)

Just nu iallafall så får ni nöja er med två bilder från här om dagen då jag var på middag ! :) Vänstra armen ser väldigt vit ut.. haha.


25/04-11

Var trevligt på bägge middagarna idag. Kom hem runt 20 på kvällen, då kom Joachim också hit och gjorde mig sällskap framför en film :) Strax så ska jag bädda ner mig och sova. Ett måste att orka upp till skolan imorgon bitti. ÅNGEST :( Nej usch, kan inte sitta här och dö. Måste sova. Godnatt!


Sista dagen på lovet nu

IGÅR:



I FREDAGS:



Imorgon är det dags för skolan igen.. inge vidare. Men inte länge kvar till sommarlovet! Idag ska jag först på middag hos mormor (kommer dock inte äta där) eftersom, direkt efter det ska jag på grillning hos jane och de andra! :) Trevligt ! Ska ut på ballen och försöka få lite sol på sig innan, älskar den här värmen :D

Godnatt !

KÄRLEK

FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: aaa 
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: nej
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: yes!
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: ja
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: ingen alls
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: japp..
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: absolut
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: retliga till en gräns, omtänksamma typ eller nått
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: söt 
SKA KILLEN VARA LÅNG ELLER KORT: längre än mig 
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: kvittar 
FÅR DU MÅNGA KILLAR: söker inte många killar

UTSEENDET PÅ DIG

BRUNETT ELLER BLONDIN: brunett
LÅNGT ELLER KORT HÅR: mittimellan
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: inget jag kan påstå.
HAR DU LÅNGA NAGLAR:
SMINKAR DU DIG: aa
ÄR DU INTE VACKER UTAN? ne


In i duschen sen fixa i ordning sig!

Jag ska inte vara för öppen, men det är pinsamt kul alltså. Slampa.. :)

En fin middag med en fin vän


Tog en promenad ner till Stenvik med Sosso i det sköna vädret. Satte oss på bryggan för en pratstund med blandannat måsarna ! Sen hemåt igen för att laga lite middag som vi kunde sitta ute på ballen och äta. Stoppade i oss för mycket så satt kvar en långt stund för ännu mera snack :) 

Ikväll kör vi på fest hemma hos en kompis, kul faktsikt. Känns som det var ett tag sen ! Ska ta det lite lugnt nu innan, fortfarande helt proppmätt och mår mest illa ;) 

mvåds

*+#¤-%

Bildlöst

Trött på kryckor dom förstör det mesta just nu, fick bli en hemmakväll igår stället för att gå ut med några kompisar. kändes SÅDÄR va. Men fick lite sällskap av fyllekajan J sen iallafall. Han stack precis och skulle tanka sin rally. Själv ska jag försöka ta mig in i duschen plocka ordning lite osv. :)
Att gå ut lite sen men vännerna skulle inte sitta fel. Men.. kryckorna får väl joina :(

Spela inte fotboll !

Fotboll, sa jag att jag saknat det? Fy helvete det var ett skämt. Nu sitter jag här och har just varit på lasarettet. Säger bara KRYCKOR♥ Helvete då :(

Känner mig typ såhär..

Planer för dagen

Nu - duschen
Efter - kommer Joachim
Senare - Ska vi träffa några kompisar
Ikväll - inga direkta planer ännu


sommar ju



Går ut å baongen en stund caio ;)

iförrgårkväll




Senare mot kvällen till Jogersö..



Lillesyster är och har dansuppvisning, känns lite elakt att jag inte följde med och kollade på henne ! Men är helt slut, setat ute på ballen och har inte orken att gå in i duschen.. ;) Men är väl strax tvungen till det. Sen rör jag mig mot Jogersö för att vinna bla kubb och fotboll.. :)

Något ni kanske inte visste, jag har faktiskt gått på fotboll. Märks det? nej. hihi ;) Men det var faktiskt riktigt kul, men inte dirket min grej att ha planerade dagar att spela på. Man vill ju lixom gå dit när man bara har tid och lust ;) Sen cuperna och matcherna var en annan sak. Dit ville man alltid, riktigt kul! Ibland saknar man faktiskt det :) 

20 grader i skuggan !

En bra morgon för mig ska vara som ungefär denna. Vakna sent och med mycket sol och värme ute. Ta sig en frukost ute i solen. Sen fram med solstolarna och bara njuta. Haha undra vad tjejen som är lesbisk som går precis utanför tomten fler gånger fram och tillbaka tittar på oss när vi ligger där i halvnakna i underkläder, man börjar ju undra vad hon tänker på? :O Lite små snuskig sådär. 
FÖRÖVRIGT: En lugnt kväll igår, helt skönt faktiskt. Film efter film mys på mys :) Ska snart rulla hemåt på sossos cykel och sen får vi se vad dagen bjuder på. Kanske majskolvar? hihi jätte sugen ;)


Just nu inlägg

Jag hos sosso just nu:
Och vi ligger med porrbelysning i hennes säng och brevid oss har vi videokameran och nattisgodis. Snart J och J också :) Hemma kväll hos sosso lutar det mot. Så laddat hem några movies. Känner mig helt galen så nu måste jag hoppa på Fido. FIDO KOMSI

Förresten, var på middag med sossos mormor. trevligt och go mat MmMMmM :D

Blekfis en vecka till om inte mer..

Skiter i solningen, vågar inte. Får vara blekfis en vecka framåt om inte mer! :(

Sola med navelpiercing hmm..


Här är bilder på piercingen som jag sagt att jag ska lägga upp. HAHA och ni vet ju att jag inte tål att se blod? På kvällen när jag skulle rengöra den. Tror ni inte att jag svimmar och slår huvudet i badkaret.. vaknar helt vit och svettig i annsiktet mmm ;) Blod är det värsta jag vet. Gäller även sprutor och sånt där äckligt. Fast nu börjar jag nog lära mig att sköta den själv. Bara jag ligger ned när jag håller på! Dock så fick ju Joachim leka lite doktor igår;) Nej. Nu känner jag för lite solning blekfis är vad jag är just nu ! Fast egentligen får jag ju inte sola men får väl lägga någonting över. Lite extra snyggt blir det ju med en vit ruta på magen :)





Piercat navlen

Varit och piercat naveln, nu är jag hemma. Måste då säga att det INTE gjorde ont alls. Sen är det väl från person till person ;) haha.. men jag tyckte det inte var någoting :) Kanske blir en bild på den sen, om jag tagit bort plåstret, tål ju dock inte blod så bad han setta ett plåster så jag slapp svimma ;)

Söt man får vara

Går och möter min bebis nu och tar sällskap med honom till skolan.
Haha vet att han tycker om bilden ;) Vi alla har varit små. CUTE :)

Älskar det här vädret

Åkte hem tidigare iallafall. Har setat ute på ballen nu grillat lite och solat lite. Måste ta tag i mitt rum. Ser inte fram emot det. Men skönt att få det gjort så bara att börja nu. hihi :)

Söndag, åhnej


Ok kväll igår trotts att det blev lite tarzan:) Ligger i Sossos säng nu och runt tre rullar jag hemåt. Ska träffa José då också och se till att han får lite sprit i sig hähä ;) Blev kortfattat för nu ska jag anfalla sossoooooo!




Jag älskar dig



Så fin som du är det inte många som är. Ställer alltid upp och visar hänsyn till alla. Så många bra sidor och så många fler borde få ha dom. Du sprider glädje omkring dig och fan vad du är bra! Du har fått mig att lita på dig, riktigt starkt. Har ingen tanke om att du skulle varken svika eller ljuga. Jag tycker om dig grymt mycket min vän. Och vi ska se till att vi ska vara såhär tajta i en evighet. För dig vill jag inte glida ifrån, se jeeeedrans bra Sofie Gustavsson ♥

Lång promenad med S i fina vädret

Sosso har precis fixat sig lite grann. Nu tar vi en lång promenad hem till mig. Dagen bjuder på en massa fina hemligheter och kvällen också! ;) Måste påpeka att S är jordens bästa. :) Hihi. Och in-på-något-annat. Skulle piercat naveln nu i helgen men eftersom det var stängt blir det på antingen måndag eller tisdag. Småkul faktiskt :) Puss

Inte som planerna

Blev inte som planerat ikväll. Istället drog vi till Jocke med killarna och var tillbringade inprinsip hela kvällen där. mysigt! Och så drog vi vidare till Hampus där även Johan och nyköpingsborna satt och kollade porr. (Stängdes av när vi kom) Det är inte ok att dom alla tillsammans satt och kollade.. ;) Blev lite massage och vattenpipa och det nöjde vi oss med och ligger nu i sängen. Eller S gör. Men jag också snart. Dötrött :)
Godnatt !


Blev en handekappsbild vinnögd och sånt där charmigt;)


En bra fredag

Skönt med helg nu :) Börjar friskna till lite nu också ännu skönare! haha ;) Ska till Hampus nu och träffa nyköpingsborna med sosso haha.. sen begär vi oss hem till S igen för tre rättersmiddag och därefter till Jogersö med alla fina. Blir en bra fredag det här. Ha en bra kväll ni med! :)

Osminkade fina tjejer på picnik här om dagen ;)


Inget är fel som jag gör

Svar om tatueringen:
När ni kommenterar SKRIV ERA NAMN !
Och tror ni att det är felstavat så okej! Men gjorde den i Malaysia DÄR dom talar engelska. Var heller inte bara en som hjälpte mig utan fleeera andra. Heller ingen som påpekat det varken någon vuxen eller barn trots att flera är jätte duktiga mvg i engelska osv..i  In my ass att det är fel. Men dock så kan man skriva det på olika sett. Men det är fortfarande inte felstavat. Så är de:)

Förövrigt så kom jag nyss hem från stan. Sosso är här på besök nu, blir väl att sätta sig på balkongen i solen med lite fika och snack. pusss :D

Det jag vill ha NU



En pojkvän och sommar. JATACK.


2011 och denna sommar ska bara bli så jävla bra, trots sommarskolan och jobbet! Det kommer bli så himla bra ändå♥ Alla chillkvällar, allt festande, dagarna ute på sjön och stranden, alla resor ge mig nu, och på det en pojkvän. Skulle FAN inte vara fel. :)

Blev en fika på kattberget

Svar på kommentar:
Du behöver inte tycka synd om mig eftersom det inte är fel stavat :)


Och kom nyss in, vart att åka till kattbergat med mina fina Hampus och Sosso. Blev lite kort och fika där. Sen en promenad hem. Skönt att få komma ut lite faktiskt! Fick ju ångest när jag tänkte vara inne och skulle kolla film och såg att det var 18grader ute :O Så det fick mig att gå ut. Vill bli frisk nu, börja träna igen och få vara ute på riktigt i vårvädret! Blir hemma imorgon med..

Ojdå vad jag fryser

kommentaren under??????




Oh that's me

kom nyss ur duschen. söt man eeeeeerå. Ska checka film nu. puss




Fortfarande lite sjuk.

Godmorgon !
Nyss slängt i mig lite frukost. Ska plocka fram lite no och so, hålla på lite med det ett tag. Fortfarande lite sjuk går inte till skolan förns jag blivit HELT frisk. För vill börja kunna träna igen! Och dessutom vill man ju inte sitta sjuk hemma på helgen:) Men somsagt så får jag väl istället plugga lite här hemma.

Senare idag har jag inga direkta planer så får se vad som händer. Ska beställa lite oriflame och kanske kolla lite kläder på modezine.. :) Får bli min lilla tröst för dagen. Men vi hörs!


Utomlands nu efter nian?

Har plockat lite här hemma. Tog en paus nu vid datan ska fortsätta lite till sen blir det inget annat än en film! Känner hur snoret bara rinner och även halsont. Uuuh :(

Har pratat lite med Jocke och Eleonor. Och antar att det inte bara är vi som är sugna på en utomlandsresa nu efter nian! Ska höra med mor lite granna :) 





Vad jag valt för linje?

Fick den frågan. Och som första val tog jag handel så jag hoppas VERKLIGEN att jag kommer in där för som andra och tredje val tog jag media och restaurang. ( Vill ju då egentligen ingenting av dom ) Men somsagt haha. Kommer jag inte in på handel kommer jag nog inte in på dom heller. Men har nog en stor chans att det blir som jag hoppas. Har ju inga direkta planer vad jag vill bli heller :)

En bra måndag

Blev vattenpipa och mys med Sosso Jocke Jose Linda Elin Michelle och Casper! Efter två kol blev det kyligt. Jag och sosso tog moppen till ICA handlade lite för kvällen som vi sen spenderade i sängen framför Big Brother:) 

Känner att jag börjar bli riktigt förskyld, inge vidare kul.. Men iallfall. Slänger in lite bilder innan jag ska sätta på en skräckis ;) PUSS





Jag står för det jag säger. Och jag säger det jag menar.


Nästan dubbelhaka va? HAHA ;)


snabbt

Tänkte bara visa att jag lever. Är hos 'andra familjen' därför det blir dålig uppdatering. haft spakväll och den fortsätter med mys. Hade även dansuppvisning med Ebba och Eleonor. Mvg var det ja :) Skönt med helg nu och imorgn blir det festa puss

RSS 2.0