Hemma igen..

Har haft det hur bra som helst uppe i Tällberg. Har inte så mycket tid nu men kan förklara kortfattat vad vi har haft för oss! Vi har eller dommmm har badat i poolen (jag titta på)... ;) solat!! Gått i lilla stan där, ätit hur mycket god mat som helt. Bufé i frukost lunch o middag lixom hihi oj ;)
På kvällarna har vi underhållit oss med golvspelande, sällskapspel, hängt i baren osv.. Har haft det riktigt mysigt!


Ditvägen..


Hemvägen..


Vi har tagit massor med bilder.. Lägger upp dom senare när jag har tiden till det!!:)

Godmorgon ...

Godmorgon på er! Ehm glömde förresten berätta att i onsdags drog vi ihop en tjejkväll, mycket trevligt!
Och idag ska jag iväg. Bort några mil härifrån :) Till ett ställe som jag tycker om väldigt mycket! Så ska in i duschen nu. Hörs!!


Internet problem !!



Har haft jätte porblem med trådlösa internet.. har lixom inte haft någon aning om vad som varit fel för annars funkar det ju jätte bra.. Nu kom Freddy och föreslog att jag skulle testa datan i hans rum OCH det funkade.. Får kolla upp lite mer. Konsitg att det inte funkar inte mitt rum som annars.. aja
:)


Idag i Nyköping. Efter några timmar på stranden!


ÅÅÅÅH het..:)




Min tattoooo hihi :)

Om knät..

Svar till kommentaren under..
Jag låser upp min till 60 grader på tisdag! Nu har jag 30grader och innan det böjde jag inte benet någonting, och det var då jag hade mest problem! Första veckan gick jag med kryckor, hade jätte problem att duscha osv.. Nu är det ju dock mycket bättre. Jag går ju hos en sjukgymnast eftersom jag har inga muskler i mitt knä och det är viktigt att jag har det tills nästa operation. Vet inte om du går hos en sjukgymnast? Det var ju där jag fick mina övningar ifrån, tex som att jag ska lyfta upp benet 1dm högt sedan sänka ner det sagta igen. TRänar också på att lära mig o gå ordentligt strecka,spänna, böja, lyfta osv.. Kanske är så att du inte ha några muskler från operationen kvar som du kan stödja dig på. pga att du tappat bort musklerna. Försök börja få tid hos sjukgymnast om du nu inte har det. Det hjälpte mig enormt. Fick även hjälp av stötar i benet som hitta musklerna ännu lättare! Hoppas det blir bättre för dig för jag kom ihåg själv hur jag hade det först! :(


Strand o Nyköping..

Sov hos älskling inatt. Tårar o skratt, mysigt iallafall! Drog till stranden stekte lite hehe ;) Sen hade jag ju tid på lassarettet fick avbryta njutnigen i solen och åka dit.. Passa på då att gå lite på stan efteråt när det inte var så mycket folk, haaatar frågor och blicka på benet.. Fick iallfall med mig shorts, en tröja hem och en mage full med thai mat, nöjd :)


RSS 2.0