min önskelista till jul :



högst upp på listan står det:

en pojkvän - ofta man inte vill ha lixom. fast man önskar ju sig självklart ett sätt som han ska vara på också. han kan ju inte skita fullstänidigt i än? han ska..
* man ska ha kontakt varje dag ( betyder inte att man måste ses ) utan ivarjefall ringa och höra av sig på telefonen bara för att snacka, eller smsa tex.
* jag tycker verkligen inte att tjejen ska 'gå före' kompisar. men ändå att han skulle komma till en om man är ledsen, eller behöver ses p.g.a att något har hänt kanske? betyder inte att man ska umågs hela dagen. kan handla om några minuter bara..
* man ska ju givetsvis kunna skratta ihop, leka flumm och kunna vara sig själv! ( vilket jag faktiskt har svårt med. jag blir blyg.. ) men killen ska alltså vara framåt.
* vara stolt över flickvännen, inte sluta hålla på bara för att hans kompisar är med? och då kan jag passa på att säga att han ska kunna vara själv med mig och mina tjejkompisar ibland;)
* retas med mig, det är kul till en viss gräns! man ska lita på varann, kunna prata om allt med varann, visa kärlek till varann, och inte bara driva om elaka saker.
orkar inte skriva mer hur jag önskar han ska vara haha ;),
men så önskar jag mig..
• bruna linser - ha blåa ögon nu, men skulle vara kul att variera, älskar bruna ögon!
• en mobil - har inte fått en ny nu eftersom "jag tar sönder mobiler väldigt fort" pfft -.-
• stora hörlurar - haha vet inte hur jag ska förklara det för vet inte vad det heter på riktigt :o men sånna man lyssnar på musik i;)

vet inte än om jag önskar mig något mer, kommer säkert på flera saker innan dagen är inne:)

grattis padre

cp bild men matters. bättre än inga bilder alls, eller? ;)


åkte bil hem från skolan, josé jag och filippa trängde in oss i baksätet.. nu är jag hemma och pappa är här. han fyller 41 idag, omg tänk när jag blir så gammal.. vill inte ens tänk på det, får ångest herregud haha. istället passar jag på att leva livet har ju några år på mig tills jag blir 41 så:D


nu har jag börjat lagt saker på hjärnan som du sa till mig då. har nog fattat nu

texten♥



24 december
25 december
1 januari
2 januari
lovelovelove hihi.

träffat linn idag, asbra. ska fortsättas så också!

godnatt världen

nu sover jag snart. godantt ;)

livet är en tragedi fylld av glädje

osocial? det spelar ju inge roll vafan jag gör. för enligt dig är allt jag gör fel.



att plugga gick ju åt h*lvete. käkade ivarjefall nyss, och nu går jag ut *burr* ;)
men när jag kommer in ska jag ta mig ett bad, sen massa film mys ikväll!

rökare är som vanliga människor, fast inte lika länge.

snart dags igen tycker jag

senaste tjejkvällen :



hemma hos sofie

hej!
somsagt är hemma hos sofie. hon kollar på tv och jag sitter med datan. ska väl om en liten stund röra mig hemåt, behöver plugga so.. och så ska jag göra en massa andra "måste-göra" saker.
det är så skönt att vi bor så pass nära. man har ingen stress att man måste hem eller så, det tar två minuter att komma hem lixom. och så vill jag tacka henne för allting igår :D

( och eftersom jag inte kunna använt min kamera. min mobil suger och alltså inte kunnat tagit bilder. så är sofie fett snäll som lånar ut sin kamera, eftersom hon har två stycken! )


det bevisar hur bra sofie är

igår i pulkabacken:

jag och sofie

söta vi är;)

jag och min ängel sofie

hej jag är glad typ

hoppas du inte läser min blogg då


jag kan inte styra pulkor så bra


bästavän

vi kände oss.. stora


det var från igår.
men idag runt 17 tog sofie och jag bussen in till nyköping och firade min födelsedag hihi. bättre sent än aldrig ellehur? ;) hon bjöd på restaurang och nu är vi hemma hos henne. sitter med chips och massa gott (vi känner oss tjocka idag ja). kvällen blir värd. hon är helgrym ju. PLUS  när jag kom in i hennes rum hade hon gjort en jätte fin tavla till mig. denna:

( det står hur mycket hon tycker om mig ) hihi jag har världensbästavän.




sofie äter typ såhär på restauranger...


nu drar vi fast vart vet jag inte







nu måste jag skynda

ofärsch och trött. nu går jag in i duschen sen drar jag iväg med sofie. fan vilken bra tjej hon är alltså. och kvällen blir helt bra i think♥ 



fyra saker ni kanske ville veta

när jag är utomhus har jag alltid, eller för det mesta mobilen i vanten. helt jätte bra, ibland är man smart:)
när mitt rum är för stökigt. trvis jag inte. då lever jag hemma hos sofie. tills jag har orken att städa.. som inatt, orkade inte bäddda rent igår. men sofie hade ju en liten sovplats brevid sig till övers. vi snarkar i 90 sängar både hon och jag. och alla borde veta, om ni sover någongång hemma hos mig, ska ni veta att det bäddas inte ut någon madrass. här heter det att dela säng (och täcke) dårå!
jag verkligen hatar att blogga när man inte har bilder att lägga ut? därför 'bloggpaus'
jag tycker inte om att bli kallad 'liten, kort' o.s.v.


bloggpaus eller något liknande

i can´t help myself, i can´t stop myself, i´m going crazy.
i cannot turn my back. i´ve got to face the fact. life without you is hazy


kommer inte uppdatera varje dag på ett tag,
men händer att det kommer upp något ibland.

mot skolan..

t ä n k  n ä r  vi  i n t e  k ä n d e  v a r a n n.  n u  k a n  v i  v a r a n n  u t  o c h  i n n a n t i l l.


jag just nu

nu somna framför twilight, godnatt♥

längtar inte ni lite tills jul?

haaallå, hehe vi har börjat tränat inför lucian i skolan, jag gillar det.. det får mig att längta ännu mer till julen, lussekatterna i skafferiet också ;) jag tycker faktiskt det är riktigt mysigt med jul/vinter. inte många som gör det, men det gör jag! fast man tröttnar fort också. men ändå, från att man har varit ute i kylan och massa snö, till att komma in i värmen och dricka varmt. det är så galet mysigt!!

nu har jag ivarjefall pluggat klart, jag har pluggat väldigt bra om jag får säga det själv. hade svenskaprov igår matteprov imorgon och so på fredag. plus andra prov tills nästa vecka.. har legat väldigt mycket efter och känner att nu ska jag ikapp hihi puss på er (snygga) :D

bilder från i lördags


dålig på att fixa datorer och blyg

tangenterna på min laptop har det hänt någonting med? det funkar inte att skriva, eller jag märkte igår kväll att det gick att skriva men man måste hålla in en tangent i typ 10sek för att bara 'den' bokstaven ska komma fram? om ni fattar..;) så just nu sitter jag vid mammas data bara för att tala om hur läget ligger till alltså:D

och jag är nog den blygaste och fegaste människan jag vet.. heheh jag vill vara som sofie.f! blyg det är det minsta hon är. ivarjefall när det gäller pinsamma tystnader för då är hon den som låter och hörs mest jag lovar! jag är där emot tvärt om. om jag är med någon som jag aldrig varit med själv förut, blir jag blyg och alltid så lyckas jag skapa pinsam tystnad, jag hatar det hihi hjälp? :(

en bra söndags kväll med en bra vän





bilder för ungefär ett år sen. jag måste bara säga att den här tjejen kommer alltid få dras med mig. så jävla mycket hon har hjälpt mig med, så mycket hon har gjort mig glad, så mycket hon ställt upp med, så har hon visat mig att hon är riktigt riktigt bra. jag älskar henne verkligen.
och ikväll ska det bara vara hon och jag. vi tar cykeln till
stan och köper godis (eller hon) hihi. sen slänger vi oss i
sängen framför en jävla bra filmmm! :D

dom blir starkare och starkare

helbra kväll/natt var det ivarjefall:) men nu är jag äntligen hemkommen och det luktar lussekatter i lägenheten hihi. plugga är något jag skulle behöva tänka på att göra, men jag fattar ingenting, ska får fråga om'et om imorgon! 
ska ladda ner en film som jag och sofie (fager) då alltså, ska mysa framför senare.. sen blir det en tidig kväll!

ska se till att det kommer upp bilder senare också. ingen ork till det egentligen, men vafan gör man inte? hihi vad jag är gullig.. eller tuff mena jag! en bild från gårdagens facelook..



farsdag om ni inte visste bara

sitter i sängen med sosso och sofie. och vi har gjort massor med olika tester ifrån sossos gamla frida tidningar. nu ska vi ner och städa ser inte fram emot det.. och inte att det är skola imorgon heller. döda:( men jag kan ju påminna er en sak, satt ni inte glömmer som jag gör med allt.. men det är farsdag idag faktiskt om ni ska gratta kanske? ;)

raaaaaawr

hur ska kvällen sluta hahaha;)



tre grabbar och tre tjejer i samma säng

kvällen blir asbra:D johan, hampus, joachim, sofie och jag slaggar hos sosso inatt, kommer bli galet. och är vi inte söta? ;)



http://soolloo.blogg.se

Sofie gustafsson sitter och bloggar har just nu! :)
Men det är en massa folk hemma hos mig och dom heter johan, Sofie,Fia,hampus oh jocke. Grabbarna brus sitter och spelar mario cart på wii, och jag har datan och bloggrapar alla och Fia och Sofie ligger och skapar lite gay-love, men det klagar inte killarna på iallafall, hehe. Fia Kareliusson det är en jävla bra tjej det, hon är så sjukt bra, snällare tjej än henne är ganska bra eller alla min kompisar är riktigt jävla bra. Nej nu så får ni några bilder!
Puss ♥
Ni alla är verkligen sjukt bra, vänner är något av det bästa man kan ha! ♥

just nu hemma hos s


just nu är vi (domhär) hos sosso + fager och damstedt dårå:) spelar gokart på wii, fett kul hihi. kvällen bjuder på tacos och massa galet. ha en bra lördag, pussar

i'm sad right now

har 'behandlat' såret som en finne eftersom det såg ut som en imorse. så säger bara att, nu har jag fett ont, det är hemsk och äckligt. jag vill verkligen ha bort det här nu tack..


+ så fick jag utslag igår på benen utac medicinen jag äter. kärlek på det..

men nu ska jag fan inte deppa för dethär.
istället gör jag mig iordning och jag ska nog locka håret idag:D

känner mig lite ensam va

har varit en hel lugn fredag med snyggingarna, har varit skönt. nu förövrigt sitter jag helt eeeensam i min lilla säng och gör inte mer än alla andra som är inloggad på facebook förmodligen..:) johan och josé kanske kommer och gör mig lite sällskap senare, framför en film eller något kanskekanske hihi:)

malaysia, langkawi


längtar?:D det kan man säga. har inte varit utomlands (i ett varmt land) på flera år. så ska bli skönt att åka bort i vinter till värmen i tre veckor och bli bruuuun♥

in i duschen nudå

är hemma nu, ska duscha för ska iväg och göra lite ärenden efter det. och senare ska jag träffa joachim vilket var länge sen. PUUUSSAR

min dagliga dos eller..



min dagliga dos.. haha.. något jag hatar är mediciner, tabletter och sånt där. nu om dagarna går jag ju på ett p-piller (vilket är inget som skadar mig). sån några stora tabletter (som jag verkligen inte gillar att svälja, för oftatst kommer dom 'upp' igen) och jag ska ta 2stycken om dagen..  sen sköj saken, som renar halsen (som dom stora tabletterna då också gör) och nej sköjsaken tycker jag inte heller om:( och den tar jag fyra gånger om dagarna..

blir som frukost, lunch, och middag. haha nerå men är inte van och äta så här mycket mediciner och jag som verkligen hatar det också..

men ska dra och fixa lite heeemliga saker nu, vi hörs

fyfan vad härligt va?


ikväll blir det deadline hihi:) brukar inte alls kolla film mycket annars, men nu är jag sjuk och då har det blivit så! åt liten kyklingsallad nyss också, så nu är magen nöjd. ha en bra kväll med er

ska bli bättre på att uppdatera om 'roligare' saker.. men har lixom ingenting att skriva om dom här dagarna direkt. eller pappa har köpt en fin lägenhet om ni ville veta alltså? plus så drar jag till malaysia i januari i tre feta veckor, heeeerligt;)

heheheheh

förresten kom och pussa mig lite? hihi skadar väl inte med lite munsår och halsfluss? (fast som tur är syns inte munssåret någonting, gör bara lite ont när jag gapar) hähää kom och trösta

hej på er

rättegång idag.. sen ska jag kolla på lägenhet idag eftersom det inte blivit av dom andra dagarna. var och hämta min medicin förut också.. ska ta den fyra gånger om dan i 10 dagar. döda

helt jättebra


äckelhals

blir bara värre i halsen, så är hemma idag.. ska till läkarn vid tio. får väl se vad dom säger. men det är ju inge vidare kul när man har svårt att somna på nätterna, äta m.m. plus så har jag fått munsår! döda mig, har aldrig haft det förut.. :( men ska vila lite nu tills jag ska iväg. hoppas ni mår bättre!

skräckis själv? aldrig


ska slänga mig i soffan framför denna film.. hur vågar jag? fast hihi jag är ju inte själv ;)

min hals är svullen gånger 843769

fastnar fan aldrig på bild längre:(

ska sova bra inatt


duschat och blött hår som ni ser?;) fast typ torrt nu. har så himla tunt hår.. så det torkar fort! ska sova nu satt jag orkar upp imorgon bitti, godnatt♥


har lite mysigt för mig själv hihi

nu är jag inne i värmen, och det är jätte mörkt i mitt rum.. tänder ett par ljus och lyssnar på lite chillig melissa horn musik sen är det tillräckligt mysigt för att ta fram skolböckerna, har ju after eight brevid mig också. en pojkvän på det här skulle inte sitta fel vavava :)


fan vad jag längtar

helt snöigt och slaskigt ute. var ute och åt på restaurang förut sen blev det hem till roger m familj. nu ska jag ut i slasket och röra lite på mig, känns som jag varit riktigt lat idag.. inget plugg har det blivit heller, men det ska fixas ikväll! ;)

och blir inget att vara hemma från skolan imorgon! men efter så följer jag med pappa och kollar på lägenhet + fixa en sak hehehe:D är verkligen über glad för allt nu, tacktacktack!

godmorgon världen vilken underbardag

det var nog inte halsfluss, trodde faktiskt det och speciellt när vi såg att det var vita prickar i halsen. men dom hos läkarn sa att man trodde att det var halsfluss för när man hade vita prickar i halsen. men nu egentligen så är det väl inte så? men blev hemma ivarejfall.. 
pappa ska kolla lägenhet idag helt-jätte-bra :D men ska lägga mig på soffan framför en film. oj juste alla skrev om att det snöade, har inte kollat ut så det måste jag ju göra hihih

blev ett till, onödigt

sjuklingen själv siktar in på en sovmorgon imorgon.. men blir att plugga hemma sen ändåså! ska komma ikapp det i skolan som behövs. vill få allt att fungera, så nu pluggpluggplugg:)

padre was here hiiii



pappa fixar sig 'snygg' för att ta bilder hahaha ;)

pappa var förbi en stund, han är ju hemma nu:) fast ska sova nu, godnattpussar

hej halsfluss

en sjuk fia.. fick reda på nu att jag har halsfluss alltså är det därför jag har jätte ont i halsen och problem att svälja;)


vi som har damp eller?

linn och mitt humör hehehehe kyssar(k) med henne får man vara galen, skrika, och bete sig. skönt det är alltså. den dagen hon är jag är aggresiva på varann kommer vi ligga på marken och slå ihjäl varann typ.. hoppas då alltså att det inte händer. 
efter skolan följde hon ivarejfall med hem hit och snacka en massa jävla skit + så åt vi FÖÖÖR mycket. puss på dig linnnis

helt bra och helt rätt

killen som är värd dina tårar, skulle aldrig få dig att börja gråta.

coca cola, inte min grej

jag fia kareliusson dricker coca cola.. är inte direkt förtjust i det, men idag.. helt okej?


tidsinställt

fortsätt känn dig som hemma här, lova det hihi :)


här heter det att man bjuder

på boda-buu här om dagen.
jag skojar och säger: ska vi kissa på den mini byggda toan?
sofie: haha aa visst
jag: hahah ;)
sofie: men gör det fia!
jag: haha trög eller? kommer ju kissa utanför eller nått väl?
sofie: nej det tror jag inte
jag: nej jag vågar inte
sofie: kom igen
och haha jag kissade inte utanför;) men erkänn den toan är lite gullig?



madre madre


gammal bild som ni ser.. men bara för att det är hennes födelsedag. pussar

går'kvällens' outfit hihi




förut en nyvaken brud


tagen när man precis var nyvaken som ni ser hihi;) åomgfdoöuhfe fast nu är jag pigg..

grattis bästamamma

club nordic var helt okej.. nu sitter jag hos sosso vid hennes data och hon ligger och snarkar.. mamma fyller år idag, så grattis världens bästa, hoppas du får en jätte bra dag♥ 

imorgon är det skola, det känns väl sådär. har inte varit där på två veckor p.g.a praoen och lovet. så dör gör jag väl inte ivarjefall.. bara lite besviken på mig själv att jag inte pluggat på lovet som jag lovade att jag skulle göra. vi har en del prov nu. men det ska jag ordnda!

dansa hela kvällen hehehe


nu är det fullpackat, lite mer saker som ska med, det ordnar sig hihi;) drar till sosso nu och så fixar vi resten av sakerna hos henne till kvällen. smeksmek

godnatt världen

ingen ork till att skriva idag och nu är jag helt död och ska sova♥

nu åker jag på besök till??

just i då'et inser man inte hur bra man har det, hur kul man har det förns man kollar tillbaka på det. det är då man inser hur mycket alla betyder för än, hur mycket man ställer upp för varandra. det är så mycket jag saknar nu, men jag ska istället se på allt i nu'et. vad bra alla mina vänner är och hur bra jag har det. linn, sosso, sofie, josé, johan, joachim, eleonor, michelle, emil m.m ni vet vilka ni är. ni är så jävla bra hihi.

men en sak hatar jag.. bara för att jag inte är den som snackar stup-i-ett när man är med flera så är jag inte deprimerad!-.-  ;)

musik en funderare och sussa


det hjälper mest genom att lova sig själv. det har jag lärt mig nu:-)

funderar på att sätta in lite musik i öronen och en liten funderar i hjärnan hehe? somna till det, lovelovelove godnatt med er!

bättre än vad jag trodde

bodaborg vart riktigt kul faktiskt, speciellt när fredrik.g hakade på. han umgås man aldrig med längre, så det var kul att få träffa han! klarade åtta banor och fick en fribiljett hihi;) efter det stack vi ut med några, var inte lika kul men hehe aa. är hemma nu och ska göra i ordning mig för kvällen, skriver säkert mer senare så rrrrawr :)

precis sådär nyvaken

ni märkte att jag var trött igår va? haha gud så jag skrev. har ingenting speciellt att skriva om. drar in till nyköping sen, och vid 17.00 blir det bodaborg haha.. ;) 

nu är den i liv igen

datan helt dog förutom för att den koka över även fast jag inte hade den på länge alls :o så nu ärr jag orolig, ska stänga av den och sova, ikväll behövs det en tidig kväll puss och godnatt :)

hemma eller ut?

lilla jag som pratar i sosso's gulliga tele :)


jag brottar ner sofie, serni??


(bilder från igår alltså)
nu kom jag precis in från ballen, har setat där med freddy laura michelle och emil och rökt vattenpipa.. kärlek. david frågade nyss om jag ville träffa han och pontus, får väl se om jag hamnar där eller om jag blir kvar hemma;)


lite fula bilder







vi har det lite skönare än alla andra


nu bäddar vi ner oss, ser det inte mysigt ut? hihi ;) 
imorgon kommer massor med bilder upp förhoppningsvis. natti sötisar

akej här är två videosar




nu har jag ont i magen efter allt skratt


just nu får ni nöja er med en bild, fler kommer ikväll eller imorgon plus videosarna då haha ;) och ja vi älskar att bjuda på oss själva!

kvällen har bara börjat

sitter hos sosso och spelar wiie, helt galet:D hittills har kvällen varit toppen, cyklat i regnet för att hämta våran familjepizza (sosso sofie och min) alltså, fast fick vi oss hela? absolut nej:) ivarjefall så har kvällen bara börjat kameran och videosarna fattas, godiset har vi nyss börjar på och jag mår illa.. men det skiter vi i, sen somnar vi alla tillsammans till filmen vi laddat ner, fast godnatt bönen först (brottningen). kvällen blir guld :)

förresten var vi ju i lokalen och dansade lite streetdance och cheerleading gick ju bra de med! hoppas ni får en bra tisdagskväll i det här hemska höstvädret :)

hemma en snabbis bara


ni får en bild på mig och josé. 
kom nyss in är bara hemma med sosso för att ta något att käka. vi har varit i lokalen och dansat och så, sen nu när jag ätit klart glider vi vidare till emil där dennis sofie josé och dom andra är. bilder kommer komma upp, pussar ;)

och livet rullar på ändå hihi

livet rullar på ändå, utan 'besvären' hihi. kommer sova som en stock inatt är helt jätte trött. sista inlägget för idag antar jag natti :D

men skit i det

hade det bra igår hehehe, fast aa hej jag heter fia och över reagerar när aaaaa du vet. men skit it det, nu har jag fixat i ordning mig och ska alldeles strax ut på vägen så blir jag upphämtad och då glider vi till busfabriken hihi, har faktiskt aldrig varit där förut(a)

RSS 2.0